Εξοπλισμός για καλλιέργεια κάνναβης και μαχαίρια στο Ναύπλιο

Εξοπλισμός για καλλιέργεια κάνναβης και μαχαίρια στο Ναύπλιο

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

Nafplio-ydroponiki-kannabi-maxairia
Η σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 27 και 32 χρόνων από λιμενικούς στην χερσαία ζώνη του λιμένα του Ναυπλίου με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οδήγησε στην αποκάλυψη ενός εργαστηρίου που είχε στήσει ο ένας από αυτούς στο σπίτι του για να καλλιεργεί χασισόδεντρα με την υδροπονική μέθοδο.

Αρχικά, βρέθηκε άλλη μια μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων στην κατοικία του 27χρονου, αλλά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 32χρονου βρέθηκαν πέντε μαχαίρια με λάμες μήκους 7, 6, 11, 14 και 18 χρόνων. Στο σπίτι του, όμως, βρέθηκε εξοπλισμός καλλιέργειας με τρεις λαμπτήρες, ένα υγρασιόμετρο- θερμόμετρο και δυο ανεμιστήρες όπου καλλιεργούσε σε γλάστρες οκτώ δενδρύλλια κάνναβης. Οι δυο φίλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Δυο συλλήψεις με ηρωίνη στην Πέλλα

Σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 51 και 47 χρόνων προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Έδεσσα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό του συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 9,7 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,3 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλαςμε την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα Σμύρνη: Πολιτική κόντρα για την αστυνομική βία και τα τρικάκια ΣΥΡΙΖΑ για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Χαραμάδα εκτόνωσης για Κουφοντίνα εν αναμονή των αποφάσεων για τη μεταγωγή του

Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης