Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο 1 συσκευασία Μπισκότα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με σοκολάτα γάλακτος 200 γρ. 

Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο 1 συσκευασία Μπισκότα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με σοκολάτα γάλακτος 200 γρ. 

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekioskys.gr, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα της μικρής λιανικής, σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 συσκευασία Μπισκότα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με σοκολάτα γάλακτος 200 γρ, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 5€ στο eKioskys.gr. 

XRWMA__35_

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr του Ομίλου εταιρειών Μούχαλης.  Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στους όρους-προϋποθέσεις εξαργύρωσης του κουπονιού καθώς και στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός. 

Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 5€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekioskys.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί το ΔΩΡΟ σας.  


Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekioskys.gr εντελώς δωρεάν 1 συσκευασία Μπισκότα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με σοκολάτα γάλακτος 200 γρ.


Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 7/3 μέχρι και την Παρασκευή 12/3/2021. 


Το eKiosky’s, αποτελεί τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα της μικρής λιανικής και είναι ο νέος τρόπος να ψωνίζεις ό,τι χρειαστείς, από είδη περιπτέρου, τρόφιμα και μαναβική, σνακ και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας. Όπου κι αν βρίσκεσαι, πάνω από 1000 κωδικοί προϊόντων διαφορετικών κατηγοριών, γρήγορα και εύκολα, με ένα click φτάνουν άμεσα στην πόρτα σου. 

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :

  • Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr.
  • Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/3/2021 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει  μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr.  Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.
  • Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 7/3 έως τις 12/3/2021, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 5€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα). 
  • Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης