Η «Mira» βρήκε τα ναρκωτικά σε σπίτι στο Ναύπλιο!

Η «Mira» βρήκε τα ναρκωτικά σε σπίτι στο Ναύπλιο!

Διακινούσε κάνναβη στο Νάυπλιο, αλλά η σκυλίτσα της δίωξης ναρκωτικών τον πρόδωσε - Με 740 γραμμάρια κάνναβης συνέλαβαν διακινητή στο Ρέθυμνο

PicsArt_03-04-09_25_41
Σκληρή ήταν η... μοίρα ενός νεαρού που έβγαζε «μεροκάματο» διακινώντας ναρκωτικά στο Ναύπλιο, καθώς η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα με το ίδιο όνομα «Mira» που συνόδευε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, δεν του άφησε περιθώρια!

Η «Mira» ερεύνησε το απόγευμα της Τρίτης όλα τα δωμάτια και ξετρύπωσε διάφορες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 261 γραμμαρίων, δύο τρίφτες κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, με αποτέλεσμα ο 20χρονος Έλληνας να συλληφθεί. Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 550 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Με μοτοσικλέτα μετέφερε κάνναβη στο Ρέθυμνο

Μέρα-μεσημέρι κυκλοφορούσε με τη μοτοσικλέτα του φορτωμένος με κάνναβη ένας 29χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά τον έλεγχο που υποβλήθηκε, βρέθηκε πάνω του μια συσκευασία με 740 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι, ενώ κατέσχεσαν και 515 ευρώ. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Τον περιμέναμε» λένε οι επιστήμονες – Θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί

Μαίνεται η κόντρα για τον Κουφοντίνα –Eλιγμός με τη νομική εκπροσώπηση και την αναζήτηση νομικής λύσης

Ξεκινά ο επανυπολογισμός και για τους παλαιούς συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης