Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του John Grisham «Οι άνεμοι του Καμίνο» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του John Grisham «Οι άνεμοι του Καμίνο» είναι στο ΘΕΜΑ

Το μυστήριο του αστυνομικού θρίλερ συναντά την αγωνία για την επέλαση ενός καταστροφικού τυφώνα. Ο συνδυασμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που καθηλώνει και ταυτόχρονα εξηγεί γιατί αυτό το βιβλίο διαβάζεται φανατικά από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο

XRWMA__31_
Ο μετρ των αστυνομικών και δικαστικών θρίλερ, John Grisham, ο συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών με αλλεπάλληλα μπεστ-σέλερ, υπογράφει ένα ακόμη εξαιρετικό μυθιστόρημα. Σκηνικό της δράσης είναι και πάλι, όπως και στο βιβλίο που κυκλοφόρησε μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ την προηγούμενη Κυριακή, το νησί Καμίνο. Αυτή τη φορά το εξωτικό, ειδυλλιακό τοπίο, αναστατώνεται από την απειλή μιας φυσικής καταστροφής. Ο τυφώνας «Λίο» πλησιάζει μανιασμένος. Οι αρχές δίνουν εντολή άμεσης εκκένωσης, αλλά το βιβλιοπωλείο «Μπέι» του Μπρους Κέιμπλ παραμένει ανοικτό, για τους εκλεκτούς φίλους του αινιγματικού ιδιοκτήτη του. Ο τυφώνας πλήττει το Καμίνο και σχεδόν το ισοπεδώνει, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους. Ανάμεσα στα θύματα αναγνωρίζεται ο Νέλσον Κερ, φίλος του Μπρους Κέιμπλ και διάσημος συγγραφέας μυθιστορημάτων θρίλερ. Όμως, όπως αποδεικνύει ο ιατροδικαστής, στην πραγματικότητα ο Κερ δεν έχασε τη ζωή του εξαιτίας του κολασμένου ανέμου.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του John Grisham «Οι άνεμοι του Καμίνο» είναι στο ΘΕΜΑ

IN-ARTICLE-BOOK

3DBOOK
Κλείσιμο


Ο θάνατός του ήταν μια δολοφονία. Ο Κέιμπλ αρχίζει να αναζητά μόνος του τις απαντήσεις για το ποιος σκότωσε τον αγαπημένο του φίλο και επικεντρώνει την έρευνά του στο τελευταίο βιβλίο που έγραφε. Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τα κρυμμένα μηνύματα του χειρογράφου, ο Μπρους Κέιμπλ ανακαλύπτει θανάσιμα επικίνδυνα στοιχεία. Από αυτά που, όποιος τα εντοπίζει, το μετανιώνει πικρά και εύχεται να μην είχε τραβήξει ποτέ από πάνω τους το πέπλο της μυστικότητας.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Οι άνεμοι του Καμίνο» του John Grisham.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης