Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά ηρωίνης - Είχαν εισαχθεί από την Τουρκία

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά ηρωίνης - Είχαν εισαχθεί από την Τουρκία

Την εισήγαγε διεθνές κύκλωμα από την Τουρκία - Μία σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα - Συνεχίζονται οι έρευνες

astynomia_peripoliko
Μια άκρως σοβαρή έρευνα της ειδικής ομάδας του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη σύλληψη το μεσημέρι της Κυριακής, ενός 31χρονου Έλληνα μέλος διεθνούς κυκλώματος που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού από το Κορδελιό, μετά από έρευνα που ξεκίνησαν με άκρα μυστικότητα στα τέλη Σεπτεμβρίου και το μεσημέρι της Κυριακής πέντε λεπτά μετά τις 2, έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να τον μπλοκάρουν στα διόδια Αιγινίου, ενώ κατευθυνόταν στην Αθήνα φορτωμένος με περισσότερα από 51 κιλά ηρωίνης.

Μια μεγάλη παρτίδα που το κύκλωμα είχε εισαγάγει πρόσφατα από την Τουρκία για να τη ρίξει στις πιάτσες της πρωτεύουσας. Μάλιστα, τα 56 μπλε δέματα συνολικής ποσότητας 51 κιλών και 345 γραμμαρίων που έφεραν σφραγίδα Gucci, ήταν κρυμμένα κάτω από ηλεκτρονικό πατίνι.

Εντοπισμός ναρκωτικών


Εντοπισμός ναρκωτικών


Ειδική ομάδα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά το μπλόκο στο Αιγίνιο, συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να βάλουν στο χέρι και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που αποτελείται από Τούρκους, Έλληνες και Αλβανούς και να μπλοκάρουν και άλλες μεταφορές ενώ στο συλληφθέντα επεβλήθη και πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων περί διασποράς του Covid-19.
1
2
3
4
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Έστησαν ενέδρα σε περιπολικό στην Ούλοφ Πάλμε - Έριξαν μολότοφ

Τι ισχύει για μετακινήσεις εργαζομένων, αναστολές και αποζημιώσεις τον Μάρτιο

Lockdown: Πιθανή παράταση έως τις 15 Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης