Φρίκη: Τρία αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν επί τρία χρόνια τον 5χρονο γιο του ενός

Φρίκη: Τρία αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν επί τρία χρόνια τον 5χρονο γιο του ενός

Ανατριχιαστικές περιγραφές που ξεπερνούν ακόμη και την πιο διεστραμμένη φαντασία - Πέρα από τους βιασμούς και τον εξαναγκασμό σε ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις, τον βασάνιζαν σβήνοντας τσιγάρα στο κορμάκι του

paidoviasmos-arthro
Η σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων δεν περιορίζεται μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά αποδεδειγμένα φαίνεται να επεκτείνεται και σε άλλους, όπως είναι αυτός των Ένοπλων Δυνάμεων.

Ο πλέον διεστραμμένος σεξουαλικά εγκέφαλος δεν μπορεί να συλλάβει τα όσα φέρονται να διέπραξαν επί τρία συνεχόμενα χρόνια σε βάρος ανήλικου αγοριού 5 ετών, τρία αδέλφια που υπηρετούσαν σε τρία διαφορετικά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και πολύ περισσότερο ξεπερνά κάθε είδους σενάριο διαστροφής του καλύτερου σεναριογράφου, το γεγονός πως το αγοράκι που, σύμφωνα με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου),  έπεσε θύμα από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016 των σεξουαλικών ορέξεων των τριών στρατιωτικών, είναι ο γιός του ενός εκ των δραστών. Δηλαδή, οι συγγενείς εξ΄ αίματος πρώτου βαθμού του άτυχου παιδιού (ο πατέρας του και οι δύο θείοι του), φέρονται να το κακοποιούσαν «αμέτρητες φορές» και να έσβηναν τα τσιγάρα τους πάνω στο κορμί του, στα πλέον τρυφερά και ανέμελα χρόνια του, σε ό,τι αυτό μεταφράζεται για τη μελλοντική ζωή αυτού του παιδιού.

Το 2019 με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου) οι τρεις στρατιωτικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν για σωρεία αδικημάτων, σχετιζόμενα με την γενετήσια ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς, κ.λπ. σε βάρος ανηλίκου. Όμως, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα και το ανέπεμψε για νέα κρίση.

Ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού, Λοχίας ΕΠΟΠ, ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του από το 2014 και σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου ασκούσε το δικαίωμα επικοινωνίας με τον γιό του. Έτσι, σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, Πάσχα και άλλων αργιών, ο Λοχίας είχε μαζί του το γιό του, είτε στο πατρικό του σπίτι στην Θεσσαλία, είτε στο σπίτι του στον Πειραιά.

Το κουβάρι των φερόμενων διατροφικών σεξουαλικών επιθυμιών του ίδιου του πατέρα του αγοριού, αλλά και των δυο θείων του, που ο ένας υπηρετούσε με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού των τεθωρακισμένων και ο δεύτερος με τον βαθμό του σημαιοφόρου στο αρχηγείο του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, άρχισε να ξετυλίγεται όταν μια μέρα μετά την επιστροφή από τον πατέρα του, είχε πολλά νεύρα, ήταν σε κατάσταση υπνηλίας και υποσιτισμένος. Εκείνη την ημέρα του Ιουνίου 2016, η μητέρα του παρατήρησε ένα στρογγυλό σημάδι στο μπράτσο του παιδιού σαν να είχε σβηστεί τσιγάρο πάνω του, ενώ στον ύπνο του έβλεπε εφιάλτες και έλεγε: «Φτάνει, δεν αντέχω άλλο».

Κλείσιμο
Το επόμενο πρωί, η μητέρα του είδε στον αστράγαλο μια πληγή και «όταν τον ρώτησε πώς το έπαθε, ο μικρός είπε ότι ο πατέρας του, του πέταξε τσιγάρο και ρωτώντας τον εάν του έχει κάνει κάτι άλλο, απάντησε ότι ο πατέρας του κάνει και άλλα πράγματα με την «ουρίτσα» του». Οι τρεις στρατιωτικοί, για να ξεγελάσουν τον μικρό φέρονται να είχαν βαπτίσει τα γεννητικά τους όργανα «ουρίτσες».

Ο 5χρονος ανέφερε ότι και ο πατέρας και οι θείοι του, ο ένας μετά τον άλλο, την ίδια ημέρα, «μου ανοίγουν το στόμα με τα δύο χέρια και εμένα με πονάει» και βάζουν, «την ουρίτσα τους στο στόμα μου». Και συνέχισε, τονίζοντας πως «εκείνοι γελάνε» και «αυτά γίνονταν αμέτρητες φορές». Ακόμη, είπε ότι κάποιος από τους θείους του «έβαλε την ουρίτσα του στο χέρι του και αλλού»...

Μάλιστα, φέρονται να απειλούσαν το παιδί ότι «θα σκοτώσουν τη γιαγιά και θα το δείρουν αν το πει». Όλα τα ανωτέρω, που αφηγήθηκε στην μητέρα του, τα επανέλαβε και σε όλες τις συνεδρίες (εξετάσεις) των ψυχολόγων, παιδοψυχολόγων, ιατροδικαστών, κ.λπ., ενώ υπήρξαν παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, προκειμένου να διακριβωθεί εάν αυτά που αφηγείτο το παιδί ήταν πραγματικότητα ή αποκύημα της φαντασίας του.

Ενδεικτικό της ψυχολογικής και σωματικής βίας που δέχθηκε το πεντάχρονο είναι ότι κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων με τους ψυχολόγους, έλεγε: «Έκλαιγα. Προσπαθούσα να μιλήσω αλλά μου έκλειναν το στόμα». Σε ερώτηση των ψυχολόγων πότε και οι τρεις έκαναν όλα αυτά που το παιδί περιέγραφε, η απάντηση ήταν: «Αυτό έγινε πολλές φορές, αμέτρητες». Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες - ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, ιατροδικαστές κτλ -κατέληξαν ότι το παιδί μιλάει για βιωματικά γεγονότα.

Παρ' όλα αυτά, ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα για έλλειψη νόμιμης αιτιολογίας και το ανέπεμψε για νέα συζήτηση στο Στρατοδικείο.

Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα μας κοινοποιήθηκε προ ολίγου εξώδικη δήλωση – πρόσκληση και όχληση, της οποίας το περιεχόμενο δημοσιεύουμε, όπως μας ζητήθηκε. Πλην, όμως, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη δημοσιογράφου, αλλά αντίθετα ισχυρισμοί και γεγονότα, που περιλαμβάνονται στη σχετική ποινική δικογραφία, όπως, άλλωστε, και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος καθιστά σαφές στον αναγνώστη του. Πέραν αυτού, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ήδη πριν την κοινοποίηση της εν λόγω εξωδίκου, είχε αναρτήσει και έτερο δημοσίευμα με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης και δη το τιτλοφορούμενο «Καταγγελίες κακοποίησης 5χρονου: Απαλλακτικό βούλευμα για τους τρεις στρατιωτικούς». Παρακάτω δημοσιεύουμε τους ισχυρισμούς των εξωδίκως δηλούντων:

«Τα γεγονότα δεν είναι αυτά που προβάλατε. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι ψευδές, απολύτως αναληθές και κατάφωρα συκοφαντικό σε βάρος μας και όχι μόνο. Επί του ψευδούς δημοσιεύματος, που περιορίστηκε στην μισή δικογραφία, επαγόμαστε τα κάτωθι:
Η υπόθεση έχει αμετάκλητα κλείσει, ήδη από το έτος 2020, με την έκδοση Βουλεύματος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, που ΟΜΟΦΩΝΑ μας ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ από κάθε κατηγορία, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ. Τα άνω αδικήματα ουδέποτε τελέστηκαν. Το Βούλευμα έχει καταστεί αμετάκλητο. Εξαρχής είχε εκδοθεί άλλωστε σε πρώτο βαθμό ομόφωνα Απαλλακτικό Βούλευμα με έκδοση τυπικών κλήσεων σε απολογία. Παρόμοιο ομόφωνα αθωωτικό αποτέλεσμα είχαν και άλλες μηνύσεις εναντίον ημών. Περαιτέρω με απόφαση του αρμοδίου Πολιτικού Δικαστηρίου, που έχει “επικυρωθεί” και από αρκετές άλλες δικαστικές κρίσεις ad hoc, ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Η ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ του ανηλίκου, αφαιρουμένων από την μητέρα, λόγω της συγκεκριμένης συμπεριφοράς της. Η μητέρα, δυστυχώς για την ίδια, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε πρώτο βαθμό για πτυχές της υπόθεσης, ενώ εκκρεμούν και άλλες ποινικές διώξεις. Η ίδια δε έχει δηλώσει σε εμάς, αλλά και αρμοδίως, ότι επιθυμεί να κλείσει η υπόθεση, αλλά και σε χθεσινή επικοινωνία.
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, κάνουμε γνωστό- κάτι που προκύπτει εξαρχής από τα έγγραφα της υπόθεσης- ότι όλα τα πορίσματα των ψυχιατρικών πραγματογνωμοσυνών ήταν όχι μόνο αθωωτικά, αλλά ΚΑΙ συγκλονιστικά, γιατί όταν το τέκνο ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ εξετάστηκε ανεξάρτητα (Δικαστές, Ανακριτές) ή μετά από εντολή δικαστικών Αρχών, σε επίσημες διαδικασίες (τρεις & ήδη τέσσερις/ πέντε παιδοψυχιατρικές στα πλαίσια αστικών & ποινικών διαδικασιών, έρευνα κοινωνικής υπηρεσίας κοκ), τα αποτελέσματα ήταν υπέρ της αλήθειας, υπέρ ημών, υπέρ του παιδιού. Μόνο όταν το παιδί “εξετάστηκε” από τους ειδικούς που απευθύνθηκε επί πληρωμή η “μητέρα”, ανεξαίρετα παρουσία αυτής ή της γιαγιάς εκ μητρός, σε κάθε περίπτωση χωρίς βέβαιη χρονολογία, και στα πλαίσια ανεπίσημης “ιδιωτικής” διαδικασίας οι εκθέσεις που συντάχθηκαν είχαν το περιεχόμενο για το οποίο πλήρωσε η “μητέρα”. Η αγάπη του τέκνου απέναντι μας πέρα από τα γεγονότα, μας αθώωσε.
Για όσους σκέπτονται ακόμη, αρκεί να πούμε ότι ακόμη και η παιδίατρος του τέκνου, την οποία είχε επιλέξει η μητέρα όταν είχε την επιμέλεια, για όλο το διάστημα βεβαίωσε και κατέθεσε ότι ουδέν άξιο αναφοράς ή ύποπτο υπέπεσε στην αντίληψή της».

Ειδήσεις σήμερα

Καταγγελίες κακοποίησης 5χρονου: Απαλλακτικό βούλευμα για τους τρεις στρατιωτικούς

Στο έλεος του κορωνοϊού η Αττική - Σε κατάσταση ασφυξίας τα νοσοκομεία με κατειλημμένες ΜΕΘ 

Το κελί όπου βρίσκεται ο Λιγνάδης - «Σοκαρισμένος και καταβεβλημένος» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης