Κοζάνη: Άρπαξε εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού από μαγαζί

Κοζάνη: Άρπαξε εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού από μαγαζί

Έκρυψε τα κλοπιμαία στα δύο σπίτια του, καθώς και σε χώρο δίπλα από το κατάστημα - Ιδιοκτήτης περιπτέρου έπιασε στα «πράσα» διαρρήκτη και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια

Kozani-diarrixi-tsigara
Άδοξο τέλος είχε η διάρρηξη που έκανε ένας 26χρονος Έλληνας σε ένα κατάστημα στην Κοζάνη, από το οποίο άρπαξε 1.077 πακέτα τσιγάρων και 177 συσκευασίες καπνού των 30 γραμμαρίων συνολικής αξίας 5.600 ευρώ. Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και έφτασαν στα ίχνη του δράστη. Σε δυο σπίτια που διατηρεί σε περιοχή της Κοζάνης, βρήκαν 456 πακέτα τσιγάρων και 33 συσκευασίες καπνού, ενώ άλλα 168 πακέτα τσιγάρων και 37 συσκευασίες βρέθηκαν κρυμμένα σε έναν χώρο δίπλα στο κατάστημα, όπου τα είχε κρύψει μαζί με μια φιάλη αλκοολούχου ποτού!

Τα κλεμμένα εμπορεύματα αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους και ο 26χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχει διαρρήξει και άλλες επιχειρήσεις.

Πέταξε τα προϊόντα που έκλεψε από περίπτερο στο Αργοστόλι

Οι φωνές του ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στο Αργοστόλι, που τον πήρε είδηση να προσπαθεί να κλέψει προϊόντα αξίας 200 ευρώ, ανάγκασαν έναν αλλοδαπό να τα πετάξει και να το βάλει στα πόδια. Όμως, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: Ο Λιγνάδης καλεσμένος του Βούτση σε εκδήλωση της Βουλής για τον Μαντέλα το 2018

Μιανμάρ: 137 ΜΚΟ από 31 χώρες καλούν τον ΟΗΕ να επιβάλλει εμπάργκο όπλων

Πανδημία-Πορτογαλία: Ξεπέρασαν τα 800.000 τα κρούσματα και τις 16.000 τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης