Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Ευελπίδων οι δικηγόροι του Νίκου Σ. - Τι θα καταθέσουν

Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Ευελπίδων οι δικηγόροι του Νίκου Σ. - Τι θα καταθέσουν

Πρόκειται για την τέταρτη καταγγελία που γίνεται επίσημα και αφορά τον γνωστό σκηνοθέτη  - «Ο εντολέας μας παραμένει στη διάθεση των αρχών», δήλωσαν 

sakelaris_dikigoros
Στην Ευελπίδων έφτασαν λίγο πριν από τις έντεκα και μισή οι δικηγόροι του Νίκου Σ. προκειμένου να καταθέσουν επίσημα την καταγγελία του πελάτης τους για τον φερόμενο βιασμό του από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι κ. Πατρικουνάκος και Παλαιολόγου θα καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχει ο πελάτης τους, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να «συνδράμει στις έρευνες των αρχών» σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καταγγελία του είναι η τέταρτη που γίνεται επίσημα, η οποία φέρεται να έχει παραγραφεί.

Δηλώσεις δικηγόρων Νίκου Σ.

«Ο εντολέας μας παραμένει στη διάθεση των αρχών»

Σε δήλωση τους οι δικηγόροι του Νίκου Σ. Γ. Παλαιολόγου και Π. Πατρικουνάκου, μετά την έξοδό τους από το γραφείο του εισαγγελέα αναφέρουν:

«Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις εισαγγελικές αρχές και δηλώσαμε ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών. Οι δικαστικές αρχές έχουν στη διάθεση τους και την καταγγελία που έκανε ο εντολέας μας στο ΣΕΗ».

Οι δυο δικηγόροι θα βρεθούν ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και σε εκείνη.

Βίντεο δικηγόροι Νίκου Σ.

Ο Νίκος Σ. ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε δημόσια ότι το 2005 σε ηλικία 19 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη του Εθνικού Θεάτρου προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μέσω των δικηγόρων του θέτει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Νίκος Σ. είχε μιλήσει για την παρουσία ενός νεαρού άνδρα στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη. Τον άνδρα αυτόν αναγνώρισε ως τον βιαστή του ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος σε συνέντευξή του περιέγραψε τη βίαιη κακοποίηση που υπέστη το 2006.



Δ.Άνθης:Με βίασε το δεύτερο πρόσωπο που αναφέρει στην καταγγελία του ο Νίκος Σ. ως θύμα|Έλα χαμογέλα
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Πιο βαθιά στο «κόκκινο» η Αττική - «Κλειδώνει» η παράταση του lockdown 

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφοδρή σύγκρουση δικηγόρων - Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο συνήγορος του μηνυτή 

Survivor: Οι τρεις κόκκινες υποψήφιες προς αποχώρηση και τα... μαγειρέματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης