Υπόθεση Λιγνάδη: «Υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες σε βάρος του» λέει ο δικηγόρος του μηνυτή

Υπόθεση Λιγνάδη: «Υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες σε βάρος του» λέει ο δικηγόρος του μηνυτή

Ο Ιωάννης Βλάχος περιέγραψε τον τρόπο που προσέγγιζε τα θύματα – Τι απαντά στις αιτιάσεις του Αλέξη Κούγια - «Είναι κλασική μέθοδος υπεράσπισης δραστών τέτοιων εγκλημάτων να αμφισβητούν την ηθική ποιότητα του θύματος» απάντησε στον Αλέξη Κούγια

lignadis_dimitris4
Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη προανήγγειλε ο δικηγόρος του μηνυτή Ιωάννης Βλάχος, που ανέφερε ότι μετά την κατάθεση της μήνυσης, αρκετοί τον προσέγγισαν για να αποκαλύψουν προσωπική τους μαρτυρία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Παράλληλα σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή της πλευράς Λιγνάδη, λέγοντας ότι είναι «κλασική μέθοδος υπεράσπισης δραστών τέτοιων εγκλημάτων να αμφισβητούν την ηθική ποιότητα του θύματος»,

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει για το πόσοι θα προσέλθουν για κατάθεση στην αρμόδια ανακρίτρια. «Το λέω εκ των προτέρων εν υπάρχει μια κατάθεση που να αφορά ένα κεφαλαιώδες έγκλημα όπως ο βιασμός ο οποίος απασχολεί αυτή τη στιγμή τη Δικαιοσύνη, υπάρχουν διάφορες πράξεις γενετήσιας ή σεξουαλικής παρενόχλησης» επεσήμανε.

Πώς καθοδηγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα

Ο κ. Βλάχος υποστηρίζει ότι μέσω των καταθέσεων, οι μαρτυρίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγιζε και προσέλκυε ανήλικα αγόρια, τα οποία καθοδηγούσε ψυχολογικά και κακοποιούσε σεξουαλικά.

Γύρω από τον κατηγορούμενο, ανέφερε, υπήρξε ένας κύκλος νεαρών ατόμων, με τα οποία σχετιζόταν περισσότερο ή λιγότερο ο κατηγορούμενος, τα οποία υπολογίζεται πως είχαν πάντα ηλικίες 14, 15 και 16 ετών.

«Σύχναζαν στο σπίτι του, κάναν παρέα κατ' ιδίαν ή σε μεγαλύτερες ομάδες, υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος αφιέρωνε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προσωπικής του ζωής με το να ασχολείται με ανηλίκους» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος διαφοροποιούσε το μοντέλο προσέγγισης, συναισθανόμενος τις ανάγκες του κάθε ανήλικου.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9h4mvrq0gi9-se)


Τι απάντησε στον Αλέξη Κούγια

Αναφορικά με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί η πλευρά Λιγνάδη και τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια, ο κ. Βλάχος υποστήριξε ότι «είναι κλασική μέθοδος υπεράσπισης δραστών να αμφισβητούν την ηθική ποιότητα του θύματος».

Αναφερόμενος στον εντολέα του, αποκάλυψε ότι είναι 25 ετών, κατάφερε να φύγει από την ψυχική πίεση με θεραπείες και ψυχοθεραπείες και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στη Σουηδία, χωρίς ενδιαφέρον για τα πολιτικά πράγματα. «Τη μήνυση όντως τη συνέγραψα εγώ με βάση όσα μου διηγήθηκε, την έχει υπογράψει σελίδα προς σελίδα κι είναι αυτονόητο ότι ο δικηγόρος γράφει τη μήνυση ενός καταγγέλλοντος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο μέγεθος της δικογραφίας, διευκρίνισε ότι θα τη λάβει μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ», προσθέτοντας ότι οι καταγγελίες κρίνονται με βάση την αξιοπιστία τους και αν είναι ουσιαστικές και στηρίζονται.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Μπιλ Γκέιτς ευθύνεται για την ισχυρή χιονόπτωση στο Τέξας

Aδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Όσοι διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, ξέρουν τι υπόθεση είναι»

Κερδίζει έδαφος το «διαβατήριο εμβολιασμού» στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης