Σέρρες: Εμπρηστής προκάλεσε έκρηξη σε βενζινάδικο

Σέρρες: Εμπρηστής προκάλεσε έκρηξη σε βενζινάδικο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, που δεν αποκλείεται να έχει τραυματιστεί από την έκρηξη

Serres-emprismos-benzinadiko
Σε εμπρησμό οφειλόταν η ισχυρή έκρηξη στις εγκαταστάσεις ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων που συγκλόνισε τις Σέρρες και η πυρκαγιά που την ακολούθησε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ευτυχώς όμως χωρίς οι φλόγες να φτάσουν στις δεξαμενές καυσίμων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν ένα νεαρό που καταγράφηκε από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος να κατευθύνεται στις 2 τα ξημερώματα στο πίσω μέρος του πρατηρίου όπου βρίσκονται το πάρκινγκ και μια αποθήκη, να περιλούζει με βενζίνη δυο μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες εκεί και να βάζει φωτιά. Τα καύσιμα από τα ντεπόζιτα των δυο μηχανών που κατάστραφηκαν ολοσχερώς διέρρευσαν και υπήρχε κίνδυνος η φωτιά να φτάσει στις δεξαμενές.

Ευτυχώς, ένας κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική και αμέσως έφτασαν οχήματα, τα πληρώματα των οποίων έσβησαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί στους χώρους του πρατηρίου και στο διαμέρισμα που βρίσκεται από πάνω, στο οποίο κατοικεί η ηλικιωμένη μητέρα των ιδιοκτητών. Ωστόσο, η ζημιά υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύει το epiloges.tv. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, που δεν αποκλείεται να έχει τραυματιστεί από την έκρηξη, καθώς καταγράφηκε να βγαίνει μετά από αυτήν από τον χώρο του πρατηρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έτσι με αποπλάνησε ο Γούντι Άλεν όταν ήμουν 16 και εκείνος... 41»

Στο ΣΕΗ σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης -Τουλάχιστον 5 οι καταγγελίες εις βάρος του

Αποζημιώσεις ενοικίων: Δεύτερη ευκαιρία για τα «κουρέματα» Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης