ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κακοκαιρία «Μήδεια» - Πατούλης: Κλειστά Τρίτη και Τετάρτη τα ειδικά σχολεία στην Αττική

Κακοκαιρία «Μήδεια» - Πατούλης: Κλειστά Τρίτη και Τετάρτη τα ειδικά σχολεία στην Αττική

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, στο protothema.gr, η κατάσταση στην Αττική από το απόγευμα και μετά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι αυτό όσοι μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν ασφαλείς στα σπίτια τους

xionia_-_attiki
Κλειστά θα παραμείνουν Τρίτη και Τετάρτη τα ειδικά σχολεία σε όλη την Αττική εξαιτίας της «Μήδειας», ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από το protothema.gr, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Όπως ανέφερε η κατάσταση στην Αττική από το απόγευμα και μετά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι αυτό όσοι μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

«Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο στάδιο του χιονιά του φυσικού φαινομένου όπου από το απόγευμα και μετά και μέχρι αύριο στις 12 θα έχει μια ένταση. Εμείς διατηρούμε την ετοιμότητα της περιφέρειας μας. Αυτή την ώρα και μέχρι τις 18:00 η Eθνική Oδός θα είναι ανοιχτή για τα φορτηγά και μετά θα κλείσει για το επόμενο 24ωρο όπως ανακοίνωσε η πολιτική προστασία. Εμείς θα δώσουμε στην επέλαση του χιονιά τον δικό μας αγώνα στους βασικούς άξονες περιφερειακής μας ευθύνης. Έχουμε εφοδιάσει με 5χιλ. τόνους αλάτι όλες τις Πολιτικές Προστασίες των δήμων», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γιώργου Παττούλη το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας θα ξεσπάσει μετά στις 18:00. «Όπως μαθαίνουμε το μεσημέρι θα έχουμε μια ύφεση ενώ από το απόγευμα μετά τις έξι, επτά θα υπάρξει μια ένταση με μια επιδείνωση από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις επτά το πρωί. Μέχρι την Τετάρτη το πρωί το φαινόμενο θα απασχολήσει έντονα την Αττική. Όπου δεν υπάρχει ανάγκη καλό είναι να μην μετακινείται ο κόσμος. Για τις δυο επόμενες ημέρες θα βγει ανακοίνωση ώστε τα ειδικά σχολεία να είναι κλειστά. Χρειάζεται προσοχή και οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν αλυσίδες μαζί τους», επισημαίνει  ο κ. Πατούλης.



Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ολονύχτια μάχη με τα χιόνια - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποια σχολεία κλείνουν - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης