Μετανάστες διέρρηξαν έξι αυτοκίνητα στην Χίο

Μετανάστες διέρρηξαν έξι αυτοκίνητα στην Χίο

Οι δράστες «χτύπησαν» συνολικά έξι οχήματα και άρπαξαν συνολικά 417 ευρώ, μια τσάντα που είχε μέσα ένα laptop, φορτιστή και άλλα παρελκόμενα, ένα tablet και δυο φορτιστές

Xios-diarrixeis
Τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην Χίο είχαν βάλει στο μάτι δυο αλλοδαποί που κατοικούν στο Κέντρο Υποδοχής της ΒΙΑΛ και είτε τα παραβίαζαν προκαλώντας τους ζημιές, είτε απλώς τα άνοιγαν αν τα έβρισκαν ξεκλείδωτα.

Από τις 9 Ιανουαρίου ως την περασμένη Πέμπτη, οι δράστες «χτύπησαν» συνολικά έξι οχήματα και άρπαξαν συνολικά 417 ευρώ, μια τσάντα που είχε μέσα ένα laptop, φορτιστή και άλλα παρελκόμενα, ένα tablet και δυο φορτιστές. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Ασφάλειας, οι δυο μετανάστες συνελήφθησαν την Παρασκευή και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Χίου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές και πρόκληση φθορών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Έκλεβαν σίδερα από επιχείρηση ανακύκλωσης

Σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία τρύπωσαν το μεσημέρι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων και άρπαξαν πλήθος μεταλλικά αντικείμενα. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος μετέφερε τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της μάντρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος

Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης