Το επεισόδιο του ράπερ Lamaniff με τους αστυνομικούς - Το βίντεο με τις ειρωνείες και το πρόστιμο

Το επεισόδιο του ράπερ Lamaniff με τους αστυνομικούς - Το βίντεο με τις ειρωνείες και το πρόστιμο

Λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του ο νεαρός ράπερ είχε διαπληκτιστεί με αστυνομικούς σε μπλόκο των Αρχών στην Θεσσαλονίκη

raper_main
Προκλητικός, αυθάδης, είρων, ο ράπερ Lamaniff ακολουθεί την συνταγή που έχει πέραση στους νέους για να προσελκύει followers και να κάνει γνωστά τα τραγούδια του. Πουλάει ψευτομαγκιά, εμφανίζεται στα live του στα σόσιαλ μίντια κραδαίνοντας μαχαίρια, απειλώντας …να σφάξει τους ανταγωνιστές του και σε κάθε ευκαιρία χλευάζει την αστυνομία, το κράτος και τους νόμους του κι όλα αυτά στο βωμό των ακόλουθων του και του εύκολου κέρδους.

Πριν από μερικές μέρες, εκείνος και η παρέα του έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας καθώς κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με το αυτοκίνητο τους σε ώρα που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι αστυνομικοί τους ζητούν ευγενικά να κατέβουν για έλεγχο, ζητώντας τους ταυτόχρονα εξηγήσεις και τότε ο ράπερ αρχίζει να πουλάει πνεύμα χλευάζοντας τους, καταγράφοντας την συνομιλία τους βγάζοντας live στο Instagram.

αστυνομία σταμάτησε τον lamanif

« Λοιπόν μάγκες ..δωράκι..δωροεπιταγή. Δεν ξέρω πόσα έφαγα…στη πού… μου. Σε καραντίνα τα προστίματα δεν πληρώνονται» ακούγεται να λέει στους 1.400 followers που τον παρακολουθούν εκείνη τη χρονική στιγμή , έχοντας μόλις παραλάβει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Μάταια προσπαθούν οι αστυνομικοί να εξηγήσουν στον ράπερ και στην παρέα του ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και πως όφειλαν να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα.

Η αντίδραση του πατέρα του ράπερ

Κλείσιμο
Σήμερα, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του Λάμπρου Μανιφάβα, ο πατέρας του Θεοφάνης Μανιφάβας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, εκφράζοντας την ανακούφιση του για την αίσια εξέλιξης της υπόθεσης εξαφάνισης του γιου του. « Δόξα το Θεώ το παιδί μου βρέθηκε είπε με τρεμάμενη φωνή και με αναφιλητά, προσθέτοντας ότι μίλησε με τον αδελφό του που είναι αστυνομικός και του είπε ότι ο γιος του είναι καλά και πως δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα. Και συμπλήρωσε «Δεν μου είχε πει τίποτα ότι κάτι τον απασχολεί. Ίσα-ίσα ήταν χαρούμενος και με το τελευταίο του τραγούδι», είπε έντονα συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος ζει μονίμως στην Γερμανία, μαζί με την μητέρα του παιδιού, που σήμερα φθάνει στην Θεσσαλονίκη.


raper1-2_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης