Ρέθυμνο: Έκλεψαν 16… πόρτες από επιχείρηση!

Ρέθυμνο: Έκλεψαν 16… πόρτες από επιχείρηση!

Η αξία τους ανέρχεται στις 3.000 ευρώ - Έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα από ελαιώνα στη Λαμία

Peripoliko
Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια εξετάζει αν οι δυο Έλληνες που διέρρηξαν μια επιχείρηση στο Ρέθυμνο και έκλεψαν από το εσωτερικό της 16… πόρτες αλουμινίου συνολικής αξίας 3.000 ευρώ τις ήθελαν για να τις χρησιμοποιήσουν στα σπίτια τους ή να τις πουλήσουν σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων!

Οι δράστες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, του Τ.Α.Ε. και της Τροχαίας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και βρήκαν τις κλεμμένες πόρτες που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο για κλοπή και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου

«Έγδυσαν» τις αποθήκες ελαιώνα στη Λαμία

Στον περιφραγμένο ελαιώνα ενός αγρότη στην αγροτική περιοχή της Λαμίας είχαν εισβάλει το περασμένο Σάββατο δυο «κυνηγοί» μετάλλων και είχαν ξηλώσει από δύο αποθήκες που υπήρχαν μέσα τις μεταλλικές πόρτες και διάφορα φύλλα λαμαρίνας από την κατασκευή τους! Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά προκάλεσαν φθορές σε αγροτεμάχια της περιοχής ξηλώνοντας και πέντε μπρούτζινες βάνες!

Στην συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα αγροτικό φορτηγάκι και κατάφεραν να διαφύγουν. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου από την Ασφάλεια, τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών αποκαλύφθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα

Πώς εξελίσσεται η «Ελευθερία» των εργαζομένων στο ΕΣΥ - Το... παράδειγμα του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα

«Επιστροφή» στον Δεκέμβριο - Τριπλασιάστηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Αττικής

Η πρόταση Μάρδα για «μυστική αστυνομία» στα πανεπιστήμια αναστατώνει τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης