Καβάλα: Αλλοδαπός «πιστολέρο» συνελήφθη

Καβάλα: Αλλοδαπός «πιστολέρο» συνελήφθη

Βρέθηκε με δύο όπλα κρότου - Συνελήφθησαν δράστες για παράνομη κατοχή όπλων και στο Αγρίνιο και την Κόρινθο

Kavala-opla
Οπλισμένος σαν αστακός, αλλά... ακίνδυνος ήταν ένας αλλοδαπός που συνελήφθη στην Καβάλα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, παρά το γεγονός ότι στο σπίτι του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που τους δόθηκαν!

Παρ' όλα αυτά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν δύο πιστόλια κρότου και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται, πάντως, για να διαλευκανθεί τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παράνομες πράξεις.

Συλλήψεις με παράνομο οπλισμό σε Αγρίνιο και Κόρινθο

Δύο άνδρες υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο και στην κατοχή τους βρέθηκε ένα πτυσσόμενο στιλέτο συνολικού μήκους 21 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα το οποίο κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για την Αττική: Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα - Στο 63% η πληρότητα των ΜΕΘ

Καιρός: Υποχώρησαν τα έντονα φαινόμενα - Ήλιος με «δόντια» στις περισσότερες περιοχές

Φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα - Κόντρα για τις δηλώσεις Συρίγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης