Καλλιθέα: Ζευγάρι αλλοδαπών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Καλλιθέα: Ζευγάρι αλλοδαπών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Πώς έφτασαν στα ίχνη τους τα «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραια - Τι ποσότητες τσιγάρων κατέσχεσαν

limeniko_main
Ζευγάρι Αιγυπτίων στην Καλλιθεα είχαν μετατρέψει το σπίτι τους και το μίνι μάρκετ σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων!

Τα «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατάφεραν μετά απο εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών να φθάσουν στα ίχνη του ζευγαριού των λαθρεμπόρων, να τους περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες απο τις παράνομες παρτίδες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπίσουν τον προμηθευτή των τσιγάρων για να βάλουν στο χέρι τα κυκλώματα που κρύβονται απο πίσω.

imeniko1


Η παρακολούθηση και η έφοδος

Η πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κρίθηκε απο τους έμπειρους αξιωματικούς ως άκρως σοβαρή και σήμανε την αρχή των ερευνών.

Τα λαγωνικά της υπηρεσίας μετά απο αξιοποίηση όλων στοιχείων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν έφθασαν στα ίχνη του 46χρονου Αιγυπτίου και της 36χρονης συζυγου του οι οποίοι διατηρουν μίνι μάρκετ μέσω του οποίου έσπρωχναν τα λαθραία τσιγάρα. Μετα απο παρακολούθηση και σκληρό «λοκάρισμα» 20ημερών αποφάσισαν σήμερα το πρωι να κάνουν επιχείρηση και έβγαλαν «λαβράκι».

Κλείσιμο
limeniko2


Απο το μίνι μάρκετ που διατηρουν, το σπίτι τους, καθώς και σε αποθηκη πολυκατοικιας, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του protothema.gr, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 647 κούτες των 10 πακέτων εκάστη διαφόρων εταιρειών, 228 σακουλακια καπνου και 360 πακετα τσιγάρων.

Παράλληλα, βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 274 ευρώ επιμελως κρυμμενων που προέρχονταν απο τις απο τις αγοραπωλησιες. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία ενω οι έρευνες των αξιωματικών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για να βάλουν στο χερι το κύκλωμα που κρύβεται απο πίσω συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Ναβάλνι: Την Πέμπτη θα εξεταστεί η έφεση για την αποφυλάκισή του

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Ασκούμε πίεση στις εταιρείες για περισσότερα εμβόλια

Οι Γερμανοί μπέρδεψαν τα ποσοστά και έβγαλαν... άχρηστα τα εμβόλια της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης