Συνελήφθη ο προπονητής για βιασμό 11χρονης, λίγο μετά τη συνέντευξή του στο protothema.gr

Συνελήφθη ο προπονητής για βιασμό 11χρονης, λίγο μετά τη συνέντευξή του στο protothema.gr

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Σάμο - Κάτω από άκρα μυστικότητα  ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έλαβε καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες - «Σκοπός μας η παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία του δράστη» αναφέρει η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής αθλήτριας της ιστιοπλοΐας

rodos-peripoliko432
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε λίγη ώρα μετά την κυνική συνέντευξη στο protothema.gr o προπονητής της ιστιοπλοίας που κατηγορείται απο την 11χρονη πρωταθλήτρια οτι τη βίασε. Η σύλληψη του προπονητή έγινε με ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η σύλληψη έγινε λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής στο protothema.gr.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά και τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου έλαβε κάτω από άκρα μυστικότητα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Ακολούθως οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση του εντάλματος σε βάρος του προπονητή. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για: βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο προπονητής αναμένεται σήμερα το βράδυ στις 09.00 μ.μ. να φύγει συνοδεία αστυνομικών από τη Σάμο με το πλοίο της γραμμής. Το πρωί στις 08.30 θα είναι στον Πειραιά και αμέσως θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Αμετανόητος...

Ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει με το όνομα και τη φωτογραφία του στο www.protothema.gr, δείχνει μεν να έχει συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει να πάει για πολλά χρόνια φυλακή, από την άλλη όμως επιχειρεί να «ξεπλύνει» την αδιανόητη πράξη του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε ένα ανήλικο παιδί και τη μητέρα της!

Κλείσιμο
O πρώην προπονητής μιλάει για «σχέση» και όχι βιασμό, για προοπτική γάμου και, με εκφράσεις που προκαλούν την κοινή λογική, προσπαθεί να υποστηρίξει ότι η οικογένεια της πρωταθλήτριας τον πλησίασε για τα λεφτά και ότι μέχρι πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ήθελε να την παντρευτεί, αλλά τώρα πια δεν τη θέλει.  Δείτε την συνέντευξη του ΕΔΩ  

Δικηγόρος αθλήτριας: Σκοπός μας η παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία του δράστη

«Η άμεση ενεργοποίηση της Πολιτείας και η ταχύτατη κινητοποίηση των εισαγγελικών αρχών σε συνέχεια των καταθέσεών μας, έφεραν αποτέλεσμα και οδήγησαν στη σύλληψη του προπονητή και δράστη της καταγγελθείσας σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτό μας δίνει δύναμη και ελπίδα» δηλώνει η Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής αθλήτριας της ιστιοπλοΐας. «Θα δώσουμε το παρών σε κάθε στάδιο της ποινικής διαδικασίας με σκοπό την παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία του δράστη. Μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου και κάθε άλλο πρόσωπο το οποίο έχει υποστεί κάθε μορφής βίαιη και ταπεινωτική μεταχείριση θα συνεχίσουμε μέχρι επιτέλους κάτι να αλλάξει.» καταλήγει η κ. Παπαπαντολέων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συνελήφθη ο Ασιάτης «Ελ Τσάπο» στην Ολλανδία - Ο βαρόνος ναρκωτικών με ετήσια έσοδα 70 δισ. δολαρίων

Προβλήματα και κατολισθήσεις από τις έντονες βροχοπτώσεις στο επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου

«Πανδημία» αυθαιρεσιών στη Μύκονο - Με άδειες μικρής κλίμακας φτιάχνουν βίλες-«τέρατα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης