LIVE

Κορωνοϊός

«Δεν κρύβομαι, ξέρω θα πάω φυλακή, αλλά να ομολογήσουν ότι με ήθελαν για γαμπρό»

triantafillos

Ο φερόμενος ως βιαστής της 11χρονης ιστιοπλόου, Τριαντάφυλλος Αποστόλου, αυτοαποκαλύπτεται με το όνομα και τη φωτογραφία του στο protothema.gr και διατυπώνει τη δική του εκδοχή - Ισχυρίζεται ότι η κοπέλα δεν ήταν 11 ετών, αλλά μεγαλύτερη, και ότι είχαν «σχέση» με σκοπό τον γάμο - Συνελλήφθη στη Σάμο λίγο μετά τη συνέντευξή του στο protothema.gr

Σοκάρει και προκαλεί. Ο προπονητής της 11χρονης, τότε, πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου ότι βιάστηκε και το επιβεβαίωσε και η ίδια, μιλάει στο protothema.gr και, μέσα από μια συνέντευξη-«ποταμό» δίνει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Κυνικός και αμετανόητος ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει με το όνομα και τη φωτογραφία του, δείχνει μεν να έχει συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει να πάει για πολλά χρόνια φυλακή, από την άλλη όμως επιχειρεί να «ξεπλύνει» την αδιανόητη πράξη του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε ένα ανήλικο παιδί και τη μητέρα της.

Από τη Σάμο, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, ο πρώην προπονητής μιλάει για «σχέση» και όχι βιασμό, για προοπτική γάμου και, με εκφράσεις που προκαλούν την κοινή λογική, προσπαθεί να υποστηρίξει ότι η οικογένεια της πρωταθλήτριας τον πλησίασε για τα λεφτά και ότι μέχρι πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ήθελε να την παντρευτεί, αλλά τώρα πια δεν τη θέλει. Απίστευτες προκλητικές σκέψεις και κουβέντες από έναν άνθρωπο που για χρόνια προπονούσε παιδιά.

Λίγο μετά τη συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου συνελήφθη στη Σάμο

Η οικογένεια θα πάει στον εισαγγελέα. Γνωρίζετε ότι είναι σοβαρό;

Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. 

Πόσων ετών ήταν;
Πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο. Αυτά τα ξέρει καλά η κυρία, αλλά δεν τα είπα τότε, γιατί ο άνδρας της θα τη σκότωνε. Αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο και το γνώριζε πάρα πολύ καλά η κυρία. Και η μικρή. Και το ήθελε ήταν 15 χρονών. Και ήταν στην επόμενη ομάδα όταν είχε πάει. Ούτε καν στη δικιά μου. Δεν πήγα με κανένα 11χρονο. 

Το κοριτσάκι  ήταν πολύ μικρό. Άλλωστε το είπε και η ίδια ότι ήταν μόλις 11 ετών.
Το είπε και η ίδια και εγώ θα την αφήσω να σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση. Θα την αφήσω να το σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση. 

Τι εννοείτε;
Θα την αφήσω να το σκεφτεί. 

Κρύβεστε;
Όχι. Δεν κρύβομαι. Θέλω να πάω και να καταδικαστώ, αλλά να παραδεχτούν ότι όλο έγινε με συναίνεση και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. 

Πόσων χρόνων ήταν;
Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και θα το δείτε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Ένα χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε -ο οποίος με αποκαλούσε γιο του και εγώ πατέρα. Μπροστά στους γονείς μου ήμασταν οικογένεια. Και της είχα πει ότι «θέλω να πάρω την κόρη σου» και μου έδινε την άδεια να βγαίνουμε και μαζί. 

Το κορίτσι πώς αντιδρούσε; Μας λέτε ότι σας είχε ερωτευτεί;
«Πάρε με από το σπίτι» μου έλεγε, «να παντρευτούμε, δεν τους αντέχω άλλο. Πάρε με από το σπίτι»…

Αυτά που μας λέτε, τα λέτε με το όνομά σας;
Βεβαίως. Με το πρόσωπό μου και το όνομά μου. 

Το ότι κινδυνεύετε να πάτε φυλακή το γνωρίζετε;
Βεβαίως και το ξέρω. 11 χρονών; Εγώ δεν πήγα με κοπέλα 11 χρονών ούτε 12. Όλα ξεκίνησαν μετά το 2012 και με επιχειρηματολογία της κυρίας της μεγάλης ότι είχα την ιδανική διαφορά ηλικίας εγώ με αυτή. 

Πόσων χρόνων ήσασταν τότε, κ. Αποστόλου;
Δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Την επόμενη χρονιά θα παντρευόμασταν και το ήξεραν και οι δικοί μου. Στα 16 της. Το είχε πάρει απόφαση και το ‘θελε. Καιρό. 

Και τότε πώς έφθασε η υπόθεση στην Αστυνομία; Η μητέρα του κοριτσιού μας είπε ότι είχε κάνει καταγγελία στο τμήμα.
Τότε γιατί δεν με δίωξαν ποινικά στα 18 της; Στα 19 της; Τώρα είναι 21.

Τότε που σας πήγαν στην Αστυνομία, γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση; Την απέσυραν την καταγγελία;
Οι ίδιοι. Ναι. Βρε, κάναμε γιορτές μαζί. Στο σπίτι μου ερχόντουσαν. Οι ίδιοι δεν ήθελαν να το κάνουνε. Οι ίδιοι. Έλεγαν στη μάνα μου στο τηλέφωνο, «έχεις χάσει ήδη ένα παιδί σε τροχαίο και δεν θέλω να σου κάψω το άλλο». Αλλά είχε λερωμένη τη φωλιά της. Απλά έκανε τη μεταστροφή, για να μην την σκοτώσει ο άνδρας της. Γιατί, αν μάθαινε ο άνδρας της ότι πίσω από αυτό υπήρχε αυτή… Και τότε εγώ εξαφανίστηκα και το πήρα όλο πάνω μου. Λένε ότι έφυγα νύχτα από την περιοχή, αλλά εγώ δεν έφυγα νύχτα. Ήθελα να του πω την πάσα αλήθεια του ανθρώπου. Ότι φίλε, εγώ δεν είμαι άτιμος και ότι θέλω να πάρω την κόρη σου. 

Το γεγονός ότι το παιδί ήταν ανήλικο, δεν σας προβλημάτιζε;
Όταν έχω τη συγκατάθεσή της… Εσεις την παλαιά εποχή δεν έχετε δει γάμο με κοπέλες που παντρεύονται στα 16 τους; Η γιαγιά μου σε αυτή την ηλικία παντρεύτηκε. Και η ίδια η μητέρα της έχει παντρευτεί σε μικρή ηλικία. 

Το παιδί, πόσα χρόνια το γνωρίζετε;
Εγώ ήμουν στην οικογένεια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είχαμε μόνο προπονητικές σχέσεις. Θα τους βάπτιζα το τρίτο τους παιδί. 

Πως γνωριστήκατε;
Από τον Όμιλο. 

Το παιδί ήταν 11 ετών;
Πιο μικρή ήταν. Δέκα…

Και πότε λέτε ότι ξεκίνησε αυτή η «σχέση»;
Μετά το 2012. 

Εσείς την προσεγγίσατε;
Μάνα και κόρη δεν με άφηναν σε χλωρό κλαρί. Τη μάνα άκουγα. Αυτήν εμπιστεύθηκα. 

Γιατί μια μητέρα, όπως λέτε, ήθελε να παντρέψει το παιδί της σε αυτή την ηλικία;
Γιατί είχα λεφτά. Αυτοί χρωστάγανε. Όταν μου έλεγε εμένα «μια χαρά, έχεις το σπίτι σου και θα είναι μια χαρά η κοπελάρα μου». Και «μη φοβάσαι. Το σκέφτηκες; Το ξανασκέφτηκες»; Μου κολλούσε συνέχεια. 

Ποιος;
Η μάνα. Μου κολλούσε συνέχεια να το ξανασκεφτώ να την παντρευτώ. 

Το κορίτσι τι έλεγε; Σας ήθελε;
Σαν παλαβή. Σαν παλαβή. Αυτά έκανε και στον επόμενο προπονητή. Και ερχόταν η μικρή και μου έλεγε: «Δεν φαντάζεσαι, τώρα που ήρθε ο καινούργιος, εσένα δεν σε θέλουνε στο σπίτι». Η γιαγιά με τη μαμά... Και εγώ δεν ήθελα να πάω και να πω στον άνδρα της, που ήταν ο καλύτερος μου φίλος και είναι ακόμα, να του πω. Και έφυγα για να μην του αποκαλύψω την αλήθεια, το τι γινόταν πίσω του. Εγώ ήθελα να την πάρω την κόρη.

Θέλετε ακόμα να την παντρευτείτε;
Μέχρι χθες ναι. Μέχρι να γίνει η καταγγελία, την περίμενα. 

Πήγατε στη Σάμο και την περιμένατε;
Ναι. Δεν είμαι με καμία κοπέλα, γιατί έχω δώσει το λόγο μου εκεί και πίστευα σε αυτό το κορίτσι. Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, μου έλεγε η μάνα της. Μου τα έλεγε η μάνα της αυτά και μου έλεγε «σκέψου το σοβαρά» και εγώ γέλαγα. Πως σας φαίνονται αυτά; 

Αδιανόητα.
Και επειδή είναι αδιανόητα, έφυγα από την περιοχή για να αφήσω να λένε ο,τι θέλουνε για να μην χωρίσουνε. Γιατί είναι τίμιος, αλλά οξύθυμος ο σύζυγός της. Θα τη σκότωνε. Θα τη χώριζε. Θα έκανα κακό στο ζευγάρι. 

Δηλαδή μας λέτε ότι ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα;
Δεν ήξερε τίποτα και όταν προσπαθούσα στο τέλος, όταν είδα την αλλαγή της μάνας να κάνει βόλτες στον άλλο προπονητή της κόρης τους, είπα «όχι ρε φίλε, δεν το πας καλά. Εδώ έχουμε δώσει λόγο». 

Εσείς λέτε λοιπόν ότι μέχρι τώρα που βρίσκεστε στη Σάμο περιμένατε το κορίτσι.
Μπορεί η μικρή να μου έλεγε, «ξέρεις ρε φίλε, κάπου δεν υπάρχεις...». Σοβαρά μου έλεγε «παντρέψου με, να φύγω από εδώ». Όχι βιασμός. Τι λέτε; Τι λέτε;

Είχατε ολοκληρωμένες σχέσεις με το παιδί;
Βεβαίως. Το παραδέχομαι ότι είχαμε σχέσεις. Τελεσίδικο ήταν ότι θα την πάρω. Τελεσίδικο. Και στη μάνα. Όχι από τη μικρή μόνο. Στη μάνα. Όταν εγώ σε παίρνω σαν μάνα και σου κλαίω στο τηλέφωνο και σου λέω σε παρακαλώ. Και της λέω την αγαπάω και μου λέει «έλα πάρε την από εδώ» και με τη συγκατάθεσή μου και βγαίναμε βόλτες στην παραλία… Και γι' αυτό δεν μου μιλάνε τόσο καιρό. Γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. 

Και τότε πως φθάσατε στην Αστυνομία; Γιατί σας πήγαν στην Αστυνομία;
Έλα ντε. Αυτό μου λέει και η μάνα μου. Βρε ερχόταν στο σπίτι ο πατέρας και έλεγε σας τον έχω πάρει αυτόν. Είναι γιος μου. Τέτοια σχέση είχα. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι ντόμπρος, μάγκας και αληθινός. Αυτές είναι (σ.σ. εκτοξεύει ύβρεις για τη μητέρα και το κοριτσάκι). Και γιατί τόσα χρόνια δεν τον βγάζανε στη φόρα; Δεν μπορούσε πρόπερσι; Ενήλικη ήταν; Τώρα που ξύπνησε η Μπεκατώρου; Της το είπε; Να πει όλη την αλήθεια. Όχι να λέει τη μισή. Ναι, τα είχαμε. Αλλά το γούσταρε, της είχα τάξει γάμο, το ήθελε, πετούσε στα σύννεφα. Και η μία και η άλλη και εγώ μαζί. Το εννοούσα. Και δεν εννοούσα να τη βάλω να πλένει σώβρακα. Αλλά θα αναλάμβανα εγώ από εκεί και πέρα την εκπαίδευσή της. Τα πάντα. Και την περίμενα ειλικρινά. Και την οικογένεια αυτή την γούσταρα να γίνω μέλος της. Και αυτό είχαμε πει. Όλο το 2012 με πυροβολούσε. Το καταλαβαίνετε; Και ήταν 13 ετών, δεν ήταν 11. Είδατε μια ανατροπή που σας κάνω τώρα; Γι' αυτό δεν ζήτησα δικηγόρο. Να φάω είκοσι χρόνια φυλακή. Είκοσι χρόνια φυλακή να μου ρίξουν, αλλά να αποδεχτούνε ότι το θέλανε και το ξέρανε. Όχι το ξέρανε το θέλανε. 

Το ότι ίσως πάτε φυλακή το έχετε συνειδητοποιήσει;
Βεβαίως και το έχω συνειδητοποιήσει. Αλλά αφού θέλουνε να με βάλουνε φυλακή να πούνε την αλήθεια. Την αλήθεια να πούνε όχι τη μισή αλήθεια. Πλέον τα λέω όλα ονομαστικά και με το πρόσωπό μου. Να πάω φυλακή. Αλλά να βγούνε και να πούνε την αλήθεια. Εγω ποτέ βιαστής. Αυτή είναι χυδαία γιατί θέλει να κάνει πολιτική καριέρα. Γιατί τα κάνει αυτά; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνει αυτά. Ήταν ερωτευμένη. Δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί. Όπου γωνιά, να με στριμώξει παντού. 

Τι είναι αυτά που λέτε;
Να με στριμώξει παντού με κυνήγαγε. Να ρωτήσετε όλους τους συναθλητές της. Να πάρετε τηλέφωνο. Και να σας δώσω και ονόματα. Όλοι το αντιλαμβάνονταν. Και γιαυτό δεν τη στήριξαν. Και είχαμε αδερφική σχέση. Έφθανα σε σημείο να λέω πατέρας μου είναι ο πατέρας της και το εννοούσα. Και όταν έφθανε ο ίδιος σε σημείο να λέει στους γονείς μου, «εγώ σας τον έχω πάρει είναι γιος μου». Δεν ήμουν ο προπονητής. Κ… και βρακί ήμασταν. Παρέα κάναμε ήμασταν φίλοι. Χ…. για τον όμιλο. Και δεν επέστρεψα στον όμιλο να χαιρετήσω ποτέ. Και έφυγα από την περιοχή για να μη μπω στη διαδικασία να πω την αλήθεια, όταν θα με ρωτάγανε.

Ασχολήστε ακόμα με την ιστιοπλοία;
Όχι, κάνω κάτι άλλο. Πως σας φαίνονται αυτά που σας λέω; Σας τα ανέτρεψα; Εσεις θα κάνατε πάσα την κόρη σας σε κάποιον;    

Φυσικά και όχι.
Τα βλεπετε; Το κακό για να γίνει θέλει δύο αγάπη μου… Όχι έναν. Δεν είμαι εγώ ο πρόστυχος.

Κύριε Αποστόλου, ήταν μία ανήλικη. Ένα ανήλικο παιδί. Αυτό δεν το σκεφτήκατε;
Δεν ήταν 11-12. Ναι, ξέρω, συνειδητά να φάω φυλακή γι' αυτό, αλλά να βγει και να πει ότι αυτή μου έκανε την πάσα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συνελήφθη ο Ασιάτης «Ελ Τσάπο» στην Ολλανδία - Ο βαρόνος ναρκωτικών με ετήσια έσοδα 70 δισ. δολαρίων

Προβλήματα και κατολισθήσεις από τις έντονες βροχοπτώσεις στο επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου

«Πανδημία» αυθαιρεσιών στη Μύκονο - Με άδειες μικρής κλίμακας φτιάχνουν βίλες-«τέρατα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (317)

pit

Σκεφτείτε βρε παιδιά και το ζόρι που τραβάνε όλου του κόσμου οι όμορφοι.... Το παίρνουν πάνω τους , νιώθουν να πέφτουν όλα τα βλέμματα ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας πάνω τους, νιώθουν ατρωτοι, και συνάμα φιληδονοι, και από ζητάνε την απόλυτη ισάξια ομορφιά παντού... Βέβαια ζήλια και φθόνος είναι τα γνώριμα συναισθήματα που εισπράττει τριγύρω του , αλά βέβαια είναι θέμα πόσο κουλ το αντιμετωπίζεις και το βασικότερο δεν θέλει πολύ να την ψωνησεις εντελώς , όπως ο συγκεκριμένος διατροφικός χαρακτήρας που ήθελε για γυναίκα ένα κοριτσάκι. μόλις 11 χρονών

Είσαι άρρωστος άνθρωπε μου κ δυστυχώς δεν είσαι ο μονος

...να πουν οτι σε θελανε για γαμπρό..γιατί την είχανε πάρει τα χρόνια τη δωδεκάχρονη και έπρεπε να την αποκαταστήσεις. Το γλέντησες καλά το παιδί κ μετά σαν άλλος πιανίστας στην επόμενη. Και η μάνα ήταν αντιθετη στην αποπλάνηση σου μην ψευδεσαι, απλά μετά βρηκες απέναντι σου κ το κορίτσι όταν ο ερωτας τελείωσε... έλκεσαι από παιδιά κ αυτό είναι διαστροφή κ έγκλημα. Οι μόνοι που δεν το κατανοούν ειναι οι ομοϊδεάτες σου δηλαδή οι παιδεραστές.

A

Εν τω μεταξύ, μπαίνει και γράφει εδώ μέσα εκείνος ο βλ.. με 100 γυναικεία διαφορετικά ψευδώνυμα για να μας κάνει να πιστέψουμε πως και οι γυναίκες είναι υπέρ του βιαστή! Είναι ο γνωστός μισογύνης που έχει το ελέυθερο από το ΠΘ και σε κάθε παρόμοιο άρθρο σκίζει το καλσόν του να αφήσει τόσα σχόλια. Σας παρακαλώ περάστε το σχόλιο. Αλήθειες λέμε..

Ed

Επιτέλους κάποιος το είπε! Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

Στέλιος

Ε ναι, για την Μακροναινα δεν λένε τίποτα. Εαν βγει μια και πει βιάστηκα στα 10 όλοι την πιστεύουν. Εαν οι δικαστές στηριχθουν στις καταθέσεις των γονέων και της τότε ανήλικης, κρίμα στον άνθρωπο.

John Doe

Γενικά όταν βλέπετε μάνα-κόρη να έχουν πολύ κοντινές σχέσεις κόψτε λάσπη, για το καλό σας. Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησε ο John Doe.

Καποιος

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Μυαλό κουκούτσι

Ολόκληρος άνδρας είχε σχέση με ένα ανήλικο και προσπαθεί να πείσει οτι είχε καλές προθέσεις και θα το παντρευόταν! Τωρα ησυχάσαμε! Εντωμεταξύ λέει πονηρά ότι δεν ήταν 11 αλλά 16 για να έχει άλλη αντιμετώπιση από το νόμο και λοιδορει τη μάνα για να έχει και κάποιο άλλοθι. Μόνο που είναι τα λόγια του. Αποδείξεις έχει; Βέβαια, σε μια κοινωνία με λάθος νοοτροπία σαν την ελληνική βρέθηκαν εδώ μέσα ενα σωρό ηλιθιοι να του δώσουν και καποιο δίκιο και να πιστέψουν τα λεγόμενά του για τη μάνα! Τωρα κατά πόσο είναι αξιόπιστος ένας τέτοιος ανθρωπος, θα έχει πράγματι ενδιαφέρον να μας το εξηγήσουν μερικοί..

Ο.Ε

Ο Σατανάς έχει τούς τρόπους του, αν αποφασίσει να σε μπλέξει και να σε εξοντώσει, επειδή απλά δε σε γουστάρει!. Πουδούκλουσε το παλικάρι και ξέφυγε από την ευθεία οδό. Προσοχή, λοιπόν, σε όλους εμάς που όταν βλέπουμε χαριτωμένη κοπελιά ξεχνάμε την ηλικία της... Ιδιαίτερα στις πονηρές μέρες τής παρακμιακής εποχής μας που οι πιτσιρίκες σοφίζονται πολλές μαλαγανιές για να φαίνονται ενήλικες. Να τα λέμε όλα λοιπόν...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!

Η ηλικία φαίνεται και δεν ξεχνιέται.Τώρα τη διαστροφή τη λες και απώλεια μνήμης!Δε φαίνεται ένα ανήλικο παιδί? Κάτι άσχημο βγάζει η λογική σου ρε.

Oti nanai

Εν τω μεταξυ απο τετοιες "παιδοφιλιες" γεννηθηκε μεγαλο ποσοστο των ελληνων. Θα βγω να μιλησω για τον πατερα μου που εκανε σχεση με την ανηλικη μανα μου και μετα να μπω σε κανενα ψηφοδελτιο.

Ο.Ε

Σκέψου, αν δεν συνέβαιναν κι αυτά, πώς θα γεννιόταν ο ανδρειωμένος πολεμιστής Γιώργος Καραϊσκάκης για να κατατροπώνει την τουρκιά όπου κι αν την έβρισκε? Η καλογριά αμάρτησε για το καλό τής Πατρίδας -πρωτίστως...

@ oti nanai

Το ότι ο πατέρας σου είχε σχεση με την ανήλικη μάνα σου και ένα σωρό οχεαλλοι ενδεχομένως εκείνη την εποχή, δε νομιμοποιεί τις σχέσεις τοους. Απλά τότε ήταν εποχές που τα παιδιά δεν είχαν δικαιώματα και πόσο μάλλον τα κορίτσια. Δεν ολοκλρωναν την υποχρεωτική εκπαίδευση, δούλευαν στα εργοστάσια από νεαρή ηλικία και τα κορίτσια των φτωχών οικογενειών γίνονταν δουλακια στα πλουσιόσπιτα. Οπότε άλλες εποχές και αλλη νοοτροπία. Τα κορίτσια τη σήμερον ημέρα έχουν πολλά άλλα να κάνουν από το να παντρευτούν εναν τριανταχρονο! Ήμαρτον!

τώρα το θυμιθηκαν

μετά από τόσα χρόνια

Μπλεκ

Αν κάποιος κάνει ένα φόνο κ τον ανακαλύψουν μετά από 20 χρόνια θα σε πείραζε που τον συνέλαβαν τώρα.. Λίγο σκέψη πριν γράψεις..

Μαρία η άσχημη πάλι

Σκεφτείτε στα ~37 του είναι τόσο όμορφος. Όταν ήταν 27-28 θα μπορούσε να είχε οποία κοπέλα ήθελε. Προφανώς η μητέρα το παραμύθια σε γιατί τον ήθελε για γαμπρό. Μπορεί κάποιοι να μην πιστεύουν αλλά είμαι σίγουρη ότι ρωτήσανε χαρτορίχτρες για αυτόν και το πιο πιθανό είναι να του κάνανε μάγια για αυτό και μέχρι τώρα την ήθελε.

Θεε μου τι διαβαζω!

Διαβαζοντας τα σχολια σου, κοιταω ξανα και ξανα τη φωτογραφια, αλλα δεν βλεπω αυτο που βλεπεις εσυ. Τι εχετε παθει τα σημερινα κοριτσια; Αυτος ειναι κουκλος τωρα δηλαδη; Στην αρχη νομιζα οτι εκανες πλακα. Τωρα βλεπω οτι το εννοεις πραγματικα. Πως το ειπες το αλλο; Οτι του εκαναν μαγια για να τις αγαπησει; Παιδι μου ειμαστε στον 21ο αιωνα, δεν ειμαστε στον 19ο. Ελεος! Τα social media σας εχουν παλαβωσει τελειως!

Από το μυαλό μου το πήρες

πραγματικά σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο

Τι γραφεις

Aυτον εσυ τον βλεπεις για ομορφο μιλας σοβαρα τοσο απελπισμενη εισαι?

pit o omorfos

Σκεφτείτε βρε παιδιά και το ζόρι που τραβάνε όλου του κόσμου οι όμορφοι.... Το παίρνουν πάνω τους , νιώθουν να πέφτουν όλα τα βλέμματα ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας πάνω τους, νιώθουν ατρωτοι, και συνάμα φιληδονοι, και από ζητάνε την απόλυτη ισάξια ομορφιά παντού... Βέβαια ζήλια και φθόνος είναι τα γνώριμα συναισθήματα που εισπράττει τριγύρω του , αλά βέβαια είναι θέμα πόσο κουλ το αντιμετωπίζεις και το βασικότερο δεν θέλει πολύ να την ψωνησεις εντελώς.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης