Ηράκλειο: Στο ψυχιατρείο μετά την καταδίκη για επιθέσεις σε ταξιτζήδες

Ηράκλειο: Στο ψυχιατρείο μετά την καταδίκη για επιθέσεις σε ταξιτζήδες

Έβαλε μέχρι και τον σκύλο του να τους επιτεθεί - Όλα αυτά γιατί αρνήθηκε να τον πάει κούρσα μαζί με ένα άλλο άτομο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό

taxi
Τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική διέταξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για έναν 26χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών και εννέα μηνών με αναστολή για τις συνεχείς επιθέσεις του με μαχαίρι, γκαζάκι, ακόμη και με… πίτμπουλ εναντίον οδηγών ταξί!

Από τις 12 Ιανουαρίου ως την περασμένη Τρίτη, ο νεαρός είχε γίνει εφιάλτης για τους ταξιτζήδες στην πιάτσα του Γιόφυρου στην Χανιόπορτα, καθώς άνοιξε βεντέτα μαζί τους επειδή ένας από αυτούς αρνήθηκε να τον πάρει κούρσα μαζί με άλλο ένα άτομο, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Την πρώτη φορά, έβγαλε μαχαίρι αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Τρεις ημέρες μετά, πέρασε από την πιάτσα των ταξί βρίζοντας χυδαία τους αυτοκινητιστές και έσπασε το τζάμι απ’ το στέγαστρο. Αμέσως μετά έφυγε, αλλά επέστρεψε με τον… σκύλο του ράτσας πίτμπουλ, το οποίο άφησε ελεύθερο και όρμησε σε έναν οδηγό σκίζοντάς του τα ρούχα! Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 26χρονος πέρασε πάλι από την ίδια πιάτσα κρατώντας ένα τρύπιο γκαζάκι και επιχείρησε να βάλει φωτιά στα ταξί, χωρίς να τα καταφέρει! Μετά και από αυτό, συνελήφθη και κατέληξε στο ψυχιατρείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Με φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ορκωμοσίας Μπάιντεν και Χάρις

Survivor: Ανατροπές σε όλα τα επίπεδα-Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Der Spiegel: «Κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης