ΟΑΕΔ: Σε αναστολή η δια ζώσης λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών - Νέα παράταση

ΟΑΕΔ: Σε αναστολή η δια ζώσης λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών - Νέα παράταση

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται έως τις 25 Ιανουαρίου η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών

OAED_EPIDOMARA_EUROKINISSI
Παρατείνεται έως τις 25 Ιανουαρίου η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών ΟΑΕΔ.

Κατόπιν της δημοσίευσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00, έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00» (ΦΕΚ B’89/16.01.2021), παρατείνεται η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας στις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, ΙΕΚ και ΚΕΚ) έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 6:00».

Οι διοικητικές λειτουργίες των εκπαιδευτικών δομών δεν θίγονται από την εφαρμογή της ΚΥΑ. Συνεχίζεται η υποχρεωτική διενέργεια σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας σε όλες τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και τα ΙΕΚ του Οργανισμού. Σύμφωνα με την απόφαση, οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του ΟΑΕΔ συνεχίζουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία, με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που δεν είναι συμβατή με τον βαθμό και το είδος της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς θα ήταν άραγε τα πρόσωπα του Αριστοτέλη, του Ομήρου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Νέες αποκαλύψεις από τον Κακλαμανάκη: Δεν είναι μόνο η Μπεκατώρου - Γνώριζα για τον βιασμό
 
Καιρός στην Αθήνα: Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης