Πρόεδρος ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΘΕΜΑ 104,6): Δίπλα στη Μπεκατώρου σε ότι χρειαστεί

Πρόεδρος ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΘΕΜΑ 104,6): Δίπλα στη Μπεκατώρου σε ότι χρειαστεί

«Η Σοφία κουβαλούσε πάνω της ένα τεράστιο φορτίο τόσα χρόνια, το έβγαλε και μπορεί να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια πλέον» είπε ο Ανδρέας Αντωνόπουλος

210114211715_mpekatorou
Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 για το μεγάλο θέμα των ημερών, τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από στέλεχος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.


«Ενημερώθηκα όταν η Σοφία έδωσε μία συνέντευξη στο Marie Claire παραμονές Χριστουγέννων του 2020. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν γνώριζα ποιος είναι ο φερόμενος ως θύτης. Ήταν ένας άνθρωπος δεν είχε δώσει στοιχεία χαρακτήρα που να πιστεύουμε ότι ήταν αυτός. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η κάκιστη αντίδραση της ομοσπονδίας, η οποία ενώ γνωρίζει το θέμα από παραμονές Χριστουγέννων, έβγαλε χθες μία ανακοίνωση ότι συγκλονίστηκε. Συγκλονίστηκε μόλις το θέμα πήρε έκταση από μία συζήτηση στη γ.γ. αθλητισμού» είπε ο κ. Αντωνόπουλος.

Και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι υγιείς δυνάμεις του χώρου, μαζί, να σπάσουν το σπυρί. Έρχονται εκλογές σε όλες τις ομοσπονδίες, είναι ευκαιρία να τις καθαρίσουμε. Η κάκιστη αντιδραση της ομοσπονδίας, ίσως και να ήθελε να συγκαλυφθεί το θέμα, να ξεχαστεί, δεν έκανε τίποτα για ένα μήνα και αντέδρασε μόλις το θέμα πήρε διαστάσεις στα μέσα. Είναι άνθρωποι που είναι μαζί στη διοίκηση της ομοσπονδίας 30 χρόνια σχεδόν, είναι φίλοι μεταξύ τους. Τελευταία στιγμή που διαπιστώθηκε η έκταση που πήρε το θέμα, τον παραίτησαν από το συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Μίλησα με τη Σοφία Μπεκατώρου. Η Σοφία κουβαλούσε πάνω της ένα τεράστιο φορτίο τόσα χρόνια, το έβγαλε και μπορεί να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια πλέον. Γνωρίζω ότι η Σοφία Μπεκατώρου, όλα αυτά τα χρόνια είναι κόκκινο πανί για την ομοσπονδία χρόνια, δεν ήθελαν καμία συνεργασία μαζί της, δεν ήθελαν ούτε να την βλέπουν, χωρίς να ξέρω τους λόγους. Τώρα καταλαβαίνω γιατί.

Ζητάω από όλα τα ιστιοπλοικά σωματεία να συμπαρασταθούν στη Σοφία. Αν έχουν ευθιξία οι κρατούντες, οι καθεστωτικοί της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, θα πρέπει να παραιτηθούν αύριο το πρωί όλοι μαζί. Ευκαιρία είναι να πάνε σπίτι τους αύριο το πρωί.

Θα στηρίξουμε τη Σοφία Μπεκατώρου σε ό,τι χρειαστεί. Εφόσον το ζητήσει οι δικηγόροι του ομίλου είναι στη διάθεσή της. Το γνωρίζει και περιμένω να μου το ζητήσει για να το εφαρμόσουμε. Δεν είναι μόνη της, είμαστε μαζί της.

Η Σοφία είναι επώνυμη, τέτοια καταγγελία δεν θα μπορούσε να μην είχε βάση. Δεν θα έβγαινε η κοπέλα μετά από τόσα χρόνια να βγάλει το φορτίο από πάνω της».

Ειδήσεις σήμερα

Κορακάκη για Μπεκατώρου: Αξιέπαινη η πράξη της – Οι θύτες πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνούν με τον φόβο


Ο Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για τις διερευνητικές επαφές: Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα με τσουχτερό κρύο - Ποιες περιοχές έχουν τα περισσότερα προβλήματα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης