ΕΛ.ΑΣ: Αυτή είναι η 41χρονη Γεωργιανή που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση κλοπές

ΕΛ.ΑΣ: Αυτή είναι η 41χρονη Γεωργιανή που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση κλοπές

Η 41χρονη Γεωργιανή συνελήφθη τις πρωινές ώρες της 18ης Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής

astynomia1
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής διάταξης, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία αλλοδαπής που κατηγορείται για κλοπές. Πρόκειται για μία 41χρονη Γεωργιανή η οποία συνελήφθη τις πρωινές ώρες της 18ης Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, κλοπές κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και πλαστογραφία.

Πρόκειται για την (επ) TARCHNISHVILI ή TARHNISHVILI ή LOMJARIA (ον) TAMARI ή TAMAR του IRAKLI ή LOSEBI και της MANANA ή MANAN ή KETEVAN , γεννηθείσα την 7-9-1980 στη Γεωργία.
astynomia1
astynomia2
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 7-7-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ειδήσεις σήμερα:

Anadolu: Ξεκινάει διάλογος Ελλάδας - Τουρκίας και στο ΝΑΤΟ

Ολλανδία: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση Ρούτε μετά το σκάνδαλο για τα οικογενειακά επιδόματα

Γερμανία: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη - Έρχεται «ενισχυμένο» lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης