Κρήτη - Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το θανατηφόρο τροχαίο: «Το φορτηγό έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα»

Κρήτη - Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το θανατηφόρο τροχαίο: «Το φορτηγό έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα»

Τι λέει στο βίντεο η οδηγός του προπορευόμενου βαν και ένας αυτόπτης μάρτυρας - Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο - Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών

troxaio_2
Μουδιασμένη παραμένει η Κρήτη από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στις Μοίρες Ηρακλείου, με θύματα μια 37χρονη μητέρα και τη δύο ετών κορούλα της.

Σε νέο βίντεο-ντοκουμέντο, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, νέα συγκλονιστικά στοιχεία γίνονται γνωστά.

«Το φορτηγό έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Δεν είχα δει ότι υπήρχε αυτοκίνητο πίσω από εμένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν της Όλγας το αυτοκίνητο. Έφυγα γιατί ήμουν συγκλονισμένη» λέει αποκλειστικά στο MEGA η οδηγός του αυτοκινήτου που προπορευόταν αυτού της 37χρονης.


Από την πλευρά του ο Μανώλης Στιβακτάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος στο σημείο του ατυχήματος ανέφερε ότι στην αρχή όλοι έτρεξαν να δώσουν βοήθεια στον οδηγό του φορτηγού, δεν γνώριζαν ότι υπήρχε και άλλο όχημα.

Κλείσιμο
«Την ώρα που αντικρίσαμε την 37χρονη και το κοριτσάκι δεν έδωσαν σημεία ζωής» τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε:

«Βρήκα το κινητό της 37χρονης και κάλεσα την μητέρα της από τις τελευταίες κλήσεις».

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της αστυνομικού πήγαινε στο σημείο γιατί είχε ακούσει τον τρομερό θόρυβο.

Στο βίντεο που μετέδωσε, νωρίτερα, το MEGA, φαίνεται το αυτοκίνητο της 37χρονης που κινείται σε επαρχιακό δρόμο στις Μοίρες Ηρακλείου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Η 37χρονη η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις φύγει από το σπίτι του πατέρα της, προσπάθησε τότε να στρίψει αριστερά σε διασταύρωση, χωρίς να έχει πιθανότατα ορατότητα αφού μπροστά της ήταν ένα μικρό φορτηγό.

Εκείνη τη στιγμή ένα αγροτικό έρχεται από τον κάθετο δρόμο, στρίβει αριστερά με ταχύτητα, και παρασύρει το αμάξι της 37χρονης.

Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια και το κοριτσάκι της να σκοτωθούν.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ο τραγικός πατέρας περιγράφοντας την στιγμή που είδε το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής μητέρας και κόρης είπε χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου γύριζε από ένα σχολείο, όταν έγινε το κακό. Δεν ήμουν εγώ εκεί. Δεν έτρεχε το παιδί μου. Από την Τροχαία μου είπαν ότι έτρεχε αυτός. Δεν πρόλαβε το παιδί μου να περάσει. Απρόσεχτος αυτός (ο οδηγός)…Πήγαμε στο σημείο του τροχαίου και είδαμε διαλυμένο το παιδί και την κόρη μου. Ήταν μαζεμένα άτομα γύρω από το αυτοκίνητο. Βοήθησαν, ο άλλος γαμπρός μου και ένα άτομο ακόμη, σπάσαμε την πόρτα, αλλά δυστυχώς το μοιραίο είχε γίνει», είπε μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 599 τα νέα κρούσματα - 328 οι διασωληνωμένοι, 33 θάνατοι

Ίμια: Επικίνδυνα παιχνίδια από τουρκική ακταιωρό - Δείτε βίντεο

Billionaires game club: Τα... ιδιαίτερα γούστα που βγάζουν οι κροίσοι του πλανήτη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης