Φθιώτιδα: Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένη στην Ανθήλη

Φθιώτιδα: Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένη στην Ανθήλη

Άρπαξαν 1.200 ευρώ που η ηλικιωμένη γυναίκα είχε στις τσέπες της

ilikiomeni
Το lockdown που έχει επιβληθεί σε μεγάλο μέρος της Φθιώτιδας δεν εμπόδισε μια ομάδα Ρομά, μεταξύ των οποίων ήταν και ανήλικοι, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και μάλιστα να ληστέψουν μέρα μεσημέρι μια 83χρονη γυναίκα στον κήπο του σπιτιού της στην Ανθήλη!

Η άτυχη ηλικιωμένη είχε πέσει παλιότερα θύμα κλοπής και από τότε φύλαγε πάνω της τις οικονομίες της. Φαίνεται, όμως, ότι οι Ρομά το είχαν αντιληφθεί, γιατί όρμησαν κατά πάνω της το απόγευμα της Τρίτης, την ακινητοποίησαν, έψαξαν τις τσέπες της και, αφού άρπαξαν 1.200 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση!

Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία της 83χρονης, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Μάλιστα, από τις περιγραφές τους προέκυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναζητηθεί από την τοπική Αστυνομία, καθώς είχαν φύγει από το σπίτι τους παρά την αυστηρή καραντίνα και μάλιστα κατάφεραν να υποβληθούν σε τεστ για την covid-19! Η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία για ληστεία σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπορούν να εμβολιαστούν και οι έγκυες

Κορωνοϊός: Στα 671 τα νέα κρούσματα - 340 οι διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι

ΗΠΑ: Στρατόπεδο το Καπιτώλιο ενώ η Βουλή συζητά την παραπομπή Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης