Ξυλοδαρμός στην Ερμού: Τι λέει ο αδελφός της 16χρονης στο protothema.gr

Ξυλοδαρμός στην Ερμού: Τι λέει ο αδελφός της 16χρονης στο protothema.gr

Το άτυχο κορίτσι ζει μόνο με τα αδέλφια του - Έχασε τη μητέρα της πριν από χρόνια 

ermou34234
Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 16χρονης κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε και παρολίγον να την πνίξουν μέρα μεσημέρι στην οδό Ερμού από αγνώστους που είχαν λάβει εντολή από μια 15χρονη γνωστή της. 

Το άτυχο κορίτσι μεγαλώνει με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της καθώς έχασε την μητέρα της πριν από χρόνια. 

«Οι γονείς μας έχουν πεθάνει και οι δυο, εγώ με την άλλη μου αδερφή μεγαλώνουμε την ανήλικη αδερφή μας. Είναι καλά στην υγεία της, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα της και να την φροντίζουμε αλλά είναι στην εφηβεία τώρα και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Έχει κάνει τις δικές της παρέες και είναι επιλογή της να είναι μαζί τους», λέει στο protothema.gr ο αδερφός της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά, η κοπέλα είναι καλά στη υγεία της αλλά το τελευταίο διάστημα μένει στο σπίτι των φίλων της αρνούμενη να γυρίσει στο σπίτι των αδερφών της. Οι γείτονες μιλούν με καλά λόγια για την 16χρονη και τα αδέρφια της και θέλουν να βρεθεί αυτός που έκανε κακό στην ανήλικη κοπέλα. Ο αδερφός της υποστηρίζει ότι είναι καλά η αδερφή του στην υγεία της χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό με την αδερφή του.

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη στη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί πρόκειται για ένα παιδί το οποίο μεγαλώνει μαζί με τα αδέρφια του γιατί η μητέρα τους έχει φύγει από τη ζωή. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η κοπέλα είναι καλά, προσπαθεί να ξεπεράσει αυτή την άσχημη και άδικη επίθεση που δέχτηκε ξαφνικά και να ελπίζω η αστυνομία να εντοπίσει αυτούς που το προκάλεσαν» λένε στο protothema.gr γείτονες που γνωρίζουν την 16χρονη κοπέλα και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις άντρες επιτέθηκαν στην ανήλικη και της κατάφεραν χτυπήματα στο πρόσωπα και τα πλευρά. Σήμερα είναι καλά στην υγεία της κι έχει βγει από το νοσοκομείο. 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μαθήτρια που είναι γεννηθείσα το 2004 βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της γεννηθέντες το 1993 και το 2003. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, έδωσε εντολή στους τέσσερις περίεργους άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στο κοριτσάκι. Και το έκαναν.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών διερχόμενων, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ανελέητα ενώ προσπάθησαν και να την πνίξουν. Άγριο ξυλο έφαγαν και οι δύο φίλοι της μαθήτριας. Οι δραστες αμέσως μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, μαζί με την εντολέα τους ενώ τα θύματα μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη περιέγραψε το σκηνικό και είπε οτι γνώριζε πολύ καλά την 15χρονη όμως όπως ισχυρίστηκε δεν μπορεί να φανταστει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια.


Ειδήσεις σήμερα:

H Ιβάνκα «τσακώθηκε με τον πατέρα της γιατί ήθελε να πάει στην ορκωμοσία» - Τι της απάντησε ο Τραμπ 

Οργή για μανάτο που βρέθηκε με το όνομα «Τραμπ» «γραμμένο» στην ράχη - Δείτε βίντεο

Κάθειρξη 1000 ετών για Τούρκο ηγέτη «sex cult» που κήρυττε περιτριγυρισμένος από «γατούλες» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης