Συλλήψεις για ηρωίνη στην Εύβοια και «Boom» στην Ηλεία

Συλλήψεις για ηρωίνη στην Εύβοια και «Boom» στην Ηλεία

Δύο συλλήψεις

Hrwini-Evoia
Σε κλοιό αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Ιστιαία της Εύβοιας ένας Έλληνας, για τον οποίο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είχε συγκεντρώσει στοιχεία ότι είχε εμπλοκή στην διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών.

Κατά την σωματική έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 45 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 135 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διακινούσε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Boom» στην Αμαλιάδα

Έτοιμος να «σπρώξει» σε χρήστες ναρκωτικών 12 συσκευασίες με την επικίνδυνη συνθετική κανναβινοειδή ναρκωτική ουσία «Boom», ήταν ένας Έλληνας που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας. Στις συσκευασίες υπήρχαν συνολικά 799 γραμμάρια της ουσίας που υποκαθιστά την κάνναβη αλλά ανήκει στην κατηγορία της... αρωματοθεραπείας και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η «Boom» είναι «νόμιμη» ουσία που διατίθεται σε μίνι μάρκετ, καπνίζεται όπως το χασίς, όμως έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να επιφέρει στον χρήστη άνοια και διαταραχές της συμπεριφοράς, ενώ προκαλεί ακόμη οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και αναπνευστική ανακοπή! Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 300 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.


Ειδήσεις σήμερα: 

Soho Karen: Η 22χρονη που έκανε έξαλλους τους Αμερικανούς - Γιατί τη βρίζουν άγρια online;

Sex and the City: «Κάρι», «Μιράντα» και «Σάρλοτ» επιστρέφουν σε νέα σειρά - Δείτε το trailer! 

Στο τέλος της εβδομάδας η εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος της Μέρκελ - Οι κύριοι υποψήφιοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης