
το λόγο γιατί κάποιος που έχει αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου, να εκδίδει αφίσες και να προσπαθεί να πείσει και άλλους να μην το κάνουν. Ο καθένας είναι, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι, ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Και φυσικά να υποστεί το αποτέλεσμα - όποιο κι αν είναι αυτό. Τόσο απλό.
Ας μην αγχώνονται τόσο οι αρνητές: Έτσι κι αλλιώς, μέχρι να εμβολιαστούν οι πολιτικοί, οι συγγενείς τους μέχρι 4ου βαθμού, οι κολλητοί τους και οι παρατρεχάμενοι τους, δεν θα έχουν μείνει εμβόλια.
Αντιεμβολιαστής δεν είμαι αλλά εάν η τελευταία φράση γίνει "Δεν θα βιαστώ να κάνω..." η αφίσα με βρίσκει σύμφωνο.
Τον ιό οι επιστήμονες ο που έλεγαν για να είναι ασφαλή τα εμβολια χρειαζόταν τουλάχιστον 3 χρόνια κλινικών δοκιμών. Το εμβόλιο βγήκε σε ένα εξάμηνο. Άρα 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η το είχαν έτοιμο κ δημιούργησαν την πανδημία η μας έλεγαν ψέμματα ότι χρειάζεται 3 χρόνια τουλάχιστον ένα ασφαλές εμβόλιο η μας λένε ψέμματα τώρα. Διαλέξτε ο καθένας κ να πράξει αναλογως
χωρίς τέλος. Οι χρόνοι που επικαλέστηκαν οι επιστήμονες ήταν για τη συνηθισμένη διαδικασία παρασκευής εμβολίων. Επειδή όμως, λόγω των παγκόσμιων επιπτώσεων έπεσαν δις δολλάρια στην έρευνα για το εμβόλιο, μπόρεσαν να κάνουν δοκιμές σε πολύ μεγαλύτερή κλίμακα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Τώρα, οι αρνητές του εμβολίου και της επιστήμης θα μας κάνουν μεγάλο καλό αν ΔΕΝ το κάνουν και απαλλάξουν τον πλανήτη από τη βλακεία τους.
Βρε μην προσπαθείτε να τους αλλάξετε γνώμη, αφήστε τους επιτέλους να ΜΗΝ το κάνουν. Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε ότι έχω δίκιο.