Επέστρεψε στη χώρα παρά την βαριά καταδίκη του

Επέστρεψε στη χώρα παρά την βαριά καταδίκη του

Ο Αλβανός βαρυποινίτης θέλησε να εισέλθει νόμιμα στη χώρα, αλλά τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή - Σύλληψη για φοροδιαφυγή στη Λαμία

astynomia-peripoliko
Τουλάχιστον… αφελής πρέπει να ήταν ένας Αλβανός ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει στην πατρίδα του μετά την καταδίκη του σε βαριά ποινή για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε να επιστρέψει… νομότυπα!

Όμως, μόλις εμφανίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που του έκαναν έλεγχο διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και ενός μήνα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από την Ασφάλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

Στη φυλακή και φυγόποινος φοροφυγάς

Στη Λαμία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για φοροδιαφυγή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών και χρηματική ποινή. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που έδωσε εντολή να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λαμία: Διασωληνώθηκε 43χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ και η κλινική COVID

Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια

Δυτική Αττική: Επέμβαση της αστυνομίας για να κάνουν τεστ οι πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης