Αργυρούπολη: Περαστικοί έπιασαν Γεωργιανό διαρρήκτη

Αργυρούπολη: Περαστικοί έπιασαν Γεωργιανό διαρρήκτη

Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του αναζητείται

diarixis_thessaloniks
Πολίτες κυνήγησαν και «συνέλαβαν» Γεωργιανό διαρρήκτη. Μοιάζει απίστευτο όμως σε μια εποχή οπου η εγκληματικότητα έχει λάβει άγριες διαστάσεις και οι κακοποιοί δείχνουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο στα θύματα τους.

Κάτοικοι στην Αργυρούπολη κυνήγησαν και «συνέλαβαν» το μεσημέρι της Παρασκευής 48χρονο διαρρήκτη ο οποιος με συνεργό του τρύπωσαν σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη για να το αδειάσουν. Όμως ήταν άτυχοι καθώς η ιδιοκτήτρια εκείνη την ώρα επέστρεφε και μόλις άνοιξε την φρακαρισμένη πόρτα του διαμερίσματος του 2ου ορόφου της οδού Στέφανου Σαράφη, τους είδε να ψάχνουν. Οι δύο αλλοδαποί άνδρες, που δεν φορούσαν κουκούλες, με τα κοσμήματά της στα χέρια, προσπάθησαν να διαφύγουν.

Όμως η γυναίκα μπήκε μπροστα στην πόρτα για να τους εμποδίσει και έβαλε τις φωνές. Οι δράστες την έσπρωξαν και βγήκαν στο δρόμο όμως κάτοικοι της οδού Σαράφη που άκουσαν τις φωνές τους ακολούθησαν και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν αλλοδαπό διαρρήκτη. Πρόκειται για 48χρονο Γεωργιανο ο οποίος μάλιστα είχε πάνω του τα κοσμήματα της γυναίκας ενω οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και του δεύτερου «ποντικού» συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λαμία: Διασωληνώθηκε 43χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ και η κλινική COVID

Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια

Δυτική Αττική: Επέμβαση της αστυνομίας για να κάνουν τεστ οι πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης