Κορωνοϊός - Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του αστυνομικού που πέθανε: «Βιάστηκες να φύγεις νωρίς!»

Κορωνοϊός - Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του αστυνομικού που πέθανε: «Βιάστηκες να φύγεις νωρίς!»

Κατέληξε πριν από μία εβδομάδα

astyno
Πριν από μια εβδομάδα ο αστυνομικός Γιώργος Καρυπίδης έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Ανάμεσα του τα δυο του παιδιά και όλοι οι συγγενείς του. Η κόρη του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook με την οποία αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της με λόγια αγάπης!

«Έτσι θα σε θυμάμαι αγαπημένε μου μπαμπά.
Πάντα χαμογελαστός, αισιόδοξος και τρομερά περήφανος.Παντα στο πλάι μας ήσουν, στις χαρές, στις λύπες, σε όλους τους αγώνες μας. Ο coach μας Είμαι απίστευτα περήφανη που σε έχω πατέρα, μου έχεις διδάξει τόσα... Αλλά βιαστηκες να φύγεις νωρίς.. Εις το επανιδείν αγαπημένε μου και καλό παράδεισο. Ελπίζω να μας κοιτάς από εκεί ψηλά και να μας καμαρώνεις. Σαγαπώ πολύ!ΥΓ. Να τους συγχωρείτε τους γονείς σας. Να τους προσέχετε και να τους αγκαλιάζετε πάντα», ήταν το μήνυμα της στο Facebook.

astinomikos12


Η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στο ΘΕΜΑ για τη νοσηλεία του πατέρα της στο νοσοκομείο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και τον αγώνα που έδωσε μέχρι τέλους. Ο ίδιος άλλωστε ήταν μάστερ των πολεμικών τεχνών και είχε μάθει να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το πρωί της περασμένης Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή χάνοντας έναν από τους πιο μεγάλους «αγώνες» της ζωής του. Η ζωή του ήταν απόλυτα συνυφασμένη τόσο με την πολεμική τέχνη των αρχαίων Ελλήνων, το παγκράτιο, όσο και με την Ελληνική Αστυνομία, την οποία υπηρέτησε με ήθος και σεβασμό για αρκετά χρόνια. Η μεγαλύτερη αγάπη του, όμως, ήταν η οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, ο Κωνσταντίνος και η Δέσποινα. Φίλοι και συγγενείς του πλημμύρισαν το Διαδίκτυο με μηνύματα αγάπης για τον «παλιό τροχονόμο», τον «πατέρα» και «αδερφό» τους, ο οποίος τους στήριξε αρκετά τα τελευταία χρόνια.

astinomikos2


Οι στιγμές πριν από το τελευταίο αντίο

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Καρυπίδης υπηρετούσε για αρκετά χρόνια στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Κατερίνης. Ολοι κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, έναν σοβαρό επαγγελματία και έναν σπουδαίο πατέρα. Η Δέσποινα Καρυπίδου δεν γνωρίζει από πού κόλλησε τον κορωνοϊό ο πατέρας της αλλά περιγράφει πόσο ύπουλα τον χτύπησε κάτω από τη... ζώνη: «Φαντάζομαι ο πατέρας μου να το κόλλησε κάπου στη δουλειά γιατί δούλευε αρκετά. Αυτό επιδεινώθηκε σιγά-σιγά. Στην αρχή έμεινε τρεις μέρες στο σπίτι με εντολή του γιατρού.

Μόνο με αντιπυρετικά γιατί δεν είχε υψηλό πυρετό, μόνο κάποια δέκατα. Με τα αντιπυρετικά του έπεφταν τα δέκατα. Την τρίτη μέρα άρχισε λίγο να επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του, είχε πρόβλημα με το αναπνευστικό του, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, δεν μπορούσε να μιλήσει. Τότε καλέσαμε το ασθενοφόρο και μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο».



Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Νίκος Καρατζάς στον Δανίκα: Γιατί ο Μίκης έδωσε την άδεια να συλλάβουν τη Μαργαρίτα και να την πάνε στο ψυχιατρείο

Σύνοδος Κορυφής: Η τουρκόφιλη γερμανική πολιτική και το φρένο της Μέρκελ σε κυρώσεις στον Ερντογάν

Θρήνος στην Ιταλία: Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο Πάολο Ρόσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης