Ημαθία: Με όπλο κλεμμένο από αστυνομικό διακινούσαν κοκαΐνη

Ημαθία: Με όπλο κλεμμένο από αστυνομικό διακινούσαν κοκαΐνη

Ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών καταζητούνταν από την Interpol της Αλβανίας

Hmathia-klemmeno-oplo-kokaini
Καταζητούμενος από την Interpol ήταν ένας από τους δυο Αλβανούς που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και μάλιστα ήταν οπλισμένος με το υπηρεσιακό πιστόλι ενός αστυνομικού που είχε κλαπεί στις 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη!

Τα ίχνη των δυο κακοποιών οδηγούσαν σε έναν οικισμό στην Ημαθία, όπου τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους, μαζί με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση στο σπίτι όπου διέμεναν.

Εκπαιδευμένοι σκύλοι ανιχνευτές ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού και ξετρύπωσαν κρυμμένα στο υπόγειο το κλεμμένο πιστόλι του αστυνομικού που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 27 φυσίγγια και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 11,3 γραμμαρίων. Ακόμη, σε έναν εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 248,8 γραμμαρίων.

Οι δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή, έκρυβαν σε διάφορα μέρη του σπιτιού το συνολικό ποσό των 14.200 ευρώ που προερχόταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών και κατασχέθηκαν.

Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο ένας αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, καθώς κατηγορείται στην πατρίδα του για παραγωγή και πώληση ναρκωτικών, σύσταση δομημένης εγκληματικής ομάδας, διάπραξη αδικημάτων από δομημένες εγκληματικές ομάδες και απόδραση από χώρο κράτησης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Viral ο κόκκινος πρωινός ουρανός της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες

Κρούσματα κορωνοϊού σε 50 περιοχές - Απαγορευτική η εικόνα για άνοιγμα λιανεμπορίου

120 δόσεις, μηδενικά επιτόκια και «κούρεμα» οφειλών ζητούν οι εκπρόσωποι της αγοράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης