Γρεβενά: Αλλοδαπός συνελήφθη με κάνναβη και άγνωστο ναρκωτικό

Γρεβενά: Αλλοδαπός συνελήφθη με κάνναβη και άγνωστο ναρκωτικό

Η άγνωστη ουσία έχει σταλεί για εργαστηριακή εξέταση - Συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης και κάνναβης στο Αγρίνιο και τη Χίο

police
Ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν 53χρονο αλλοδαπό στα Γρεβενά, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 18,09 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Όμως, εκτός από την κάνναβη, είχε πάνω του και 57,23 γραμμάρια μιας άγνωστης ουσίας η οποία κατασχέθηκε και θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη για ποσότητα ηρωίνης στο Αγρίνιο

Σε μπλόκο στο 70ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου– Αντιρρίου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου ένας 47χρονος Έλληνας, το πρωί της Τρίτης και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Έτσι διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του 26 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δυο ζυγαριές ακριβείας που κατασχέθηκαν. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στη Χίο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας που είχε στην κατοχή του έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Χίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ξέφυγε ο κορωνοϊός στο Άγιο Όρος - Εχασε τη μάχη 76χρονος μοναχός 

Κρούσματα κορωνοϊού σε 50 περιοχές - Απαγορευτική η εικόνα για άνοιγμα λιανεμπορίου

Θρήνος στην Ιταλία: Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο Πάολο Ρόσι -Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης