Επέτειος Γρηγορόπουλου: «Φρούριο» το ΑΠΘ - Σε πλήρη ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: «Φρούριο» το ΑΠΘ - Σε πλήρη ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ

Είναι ενδεικτικό ότι στη φύλαξη του Πανεπιστημίου συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης όπως της  ομάδας «Δράση», ΔΙ.ΑΣ. και Άμεσης Δράσης.

ΑΠΘ_-_αστυνομια
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 12ης επετείου της δολοφονίας δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε κομβικά σημεία γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εισόδου ατόμων στις εγκαταστάσειςενώ παράλληλα πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους.

Είναι ενδεικτικό ότι στη φύλαξη του Πανεπιστημίου συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης όπως της  ομάδας «Δράση», ΔΙ.ΑΣ. και Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα μάλιστα με το grtimes.gr αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε περαστικούς και διερχόμενα οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης περιμετρικά του ΑΠΘ, όπως και στην επέτειο του Πολυτεχνείου ενώ αναμένεται να ενισχυθούν σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης