Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΜΕΓΑ σας κάνουν δώρο 5 χειρουργικές μάσκες άριστης ποιότητας και υψηλής προστασίας!

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΜΕΓΑ σας κάνουν δώρο 5 χειρουργικές μάσκες άριστης ποιότητας και υψηλής προστασίας!

Τώρα που η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική παντού, αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η ΜΕΓΑ, σας κάνουν δώρο, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€), μία συσκευασία με πέντε (5) χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης, άριστης ποιότητας και υψηλής προστασίας, σε μέγεθος Large.

maskes0
Συγκεκριμένα, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€) θα υπάρχει μία πρακτική συσκευασία με πέντε (5) χειρουργικές μάσκες (μέγεθος Large) υψηλής προστασίας της εταιρείας ΜΕΓΑ.

Οι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και προστασία.

Συγκεκριμένα:

• Διαθέτουν τριπλή επίστρωση που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα προστασίας (φιλτράρισμα BFE≥95%), σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683), ενώ παράλληλα επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.
• Διαθέτουν μοναδικά απαλά, καινοτόμα πλαϊνά, τα οποία εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή, χωρίς να ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά.
Κλείσιμο
• Προσφέρουν πιστοποιημένη προστασία, καθώς διαθέτουν CE και τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
• Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large)
• Διατίθενται σε ασφαλείς συσκευασίες.

Βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα Ιατροτεχνολογικά υλικά, η σειρά στην ημερομηνία λήξης, που αναγράφεται στη συσκευασία, είναι ως εξής : Έτος/ Μήνας/Ημερομηνία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης