Κορωνοϊός: Σε Σέρρες και Δράμα κλιμάκια για τον περιορισμό της διασποράς

Κορωνοϊός: Σε Σέρρες και Δράμα κλιμάκια για τον περιορισμό της διασποράς

Θα πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων

serres
Στις Σέρρες και τη Δράμα θα βρεθούν σήμερα οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με σκοπό την υποστήριξη και τη βελτίωση του συντονισμού με τις τοπικές Αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ).

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο διοικητής της ΕΑΔ 'Αγγελος Μπίνης, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, ο καθηγητής παιδιατρικής και επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης, η επικεφαλής της Π.Υ Σερρών της ΕΑΔ Σωτηρία Παπαδοπούλου και ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος.

Θα πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν επίσης ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Κωνσταντίνος Δινάκης, ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Κωνσταντίνος Κανακάρης, καθώς και από την Π.Ε. Σερρών η προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ευαγγελία Τανταλάκη και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Χαράλαμπος Χορταράς.

Στη συνέχεια της σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γ.Ν. Σερρών, καθώς και συνάντηση εργασίας με τον αστυνομικό διευθυντή, Δημήτριο Μικρό και την προϊσταμένη του Σ.ΕΠ.Ε Σερρών Γιώτα Λιόντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Αγοράζουν τη δόση τους, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, μέρα μεσημέρι εν μέσω καραντίνας

Oruc Reis: Βάζει πλώρη για Τουρκία - Δεν ανανεώθηκε η Navtex

Νιγηρία: Ώρες αγωνίας για τους ομήρους Έλληνες ναυτικούς – «Είμαστε στο έλεος του Θεού» λένε οι οικογένειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης