Κατερίνη: Κηδεύτηκε ο 37χρονος που πέθανε από κορωνοϊό ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της λεχώνας γυναίκας του

Κατερίνη: Κηδεύτηκε ο 37χρονος που πέθανε από κορωνοϊό ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της λεχώνας γυναίκας του

«Μέσα σε πέντε λεπτά τον χάσαμε» λέει στο protothema.gr στενό πρόσωπο της οικογένειας που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του -  Ο θάνατος της 29χρονης λεχώνας συζύγου του ακριβώς ένα χρόνο πριν συγκλόνισε το Πανελλήνιο - Αφήνουν πίσω τους ένα παιδί 1 έτους 

katerini4234
Τις τελευταίες στιγμές του άτυχου 37χρονου Γιάννη Πιτσιάνη που έφυγε από τη ζωή μολυσμένος από τον κορωνοϊό, περιγράφει στο protothema.gr στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειάς του. Ο Γιάννης Πιτσιάνης ήταν ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της πέρυσι εξαιτίας του αλλεργικού σοκ που υπέστη λίγες μέρες αφού γέννησε το πρώτο τους παιδί. Η κηδεία του άτυχου άντρα έγινε χθες, που ήταν η ημερομηνία θανάτου της γυναίκας του Άννας που πέθανε πέρυσι.

«Μέσα σε πέντε λεπτά , τον χάσαμε τον Γιάννη μας. Ήταν κλεισμένος μέσα στο δωμάτιό του γιατί ήταν θετικός στον κορωνοϊό και ήταν σε καραντίνα. Την περασμένη Τρίτη, αν θυμάμαι καλά ανέβασε 39 πυρετό και φοβισμένος πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί του συνέστησαν να πάρει αντιπυρετικά φάρμακα, να επιστρέψει σπίτι του και να συνεχίσει την καραντίνα. Ο άνθρωπος μέσα σε πέντε λεπτά, πέθανε. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, ένιωθε να χάνει το οξυγόνο του. Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τη θεία του και να της πει ότι δεν είναι καλά. Τον κηδέψαμε χτες που ήταν η ημερομηνία θανάτου της γυναίκας του ,που πέθανε πέρυσι. Πραγματικά , στεναχωριέμαι για το παιδάκι τους, που είναι μόλις ενός έτους και οι γονείς του "έφυγαν"από τη ζωή πολύ άδικα» λέει στο protothema.gr στενό πρόσωπο της οικογενείας.

Ο 37χρονος άνδρας έμενε σε χωριό της Κατερίνης είχε κάνει τεστ και είχε βρεθεί θετικός με τους γιατρούς να του συνιστούν να τεθεί σε καραντίνα. Κάποια στιγμή κι ενώ ήταν στο σπίτι του ανέβασε υψηλό πυρετό, έχασε τις αισθήσεις του κι έφυγε από τη ζωή.

Η γυναίκα του πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά την καισαρική τομή

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.


Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1: Εξερράγη το μονοθέσιο του Γκροζάν

Σάλος στην Ουγγαρία: Διευθυντής μουσείου συνέκρινε τον Τζόρτζ Σόρος με τον… Χίτλερ

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η μεταφορά ασθενών σε ιδιωτική κλινική που επιτάχθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης