Γύρω-γύρω όλες, στη μέση η Ελένη

Γύρω-γύρω όλες, στη μέση η Ελένη

Δούκισσα, Αντελίνα, Ελεονώρα, Τατιάνα: Επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα format, κάποιες και σε νέα κανάλια, όμως η συζήτηση για την Μενεγάκη συνεχίζεται...

Menegaki

Το λογικό είναι να σε συζητούν για κάτι καινούριο που επιχειρείς, για μία νέα πρόταση που καταθέτεις, για μια εκπομπή που αναλαμβάνεις, άντε και για μια μεταγραφή που κάνεις. Ως εδώ καλά. Η τηλεοπτική λογική δείχνει να ρολάρει πάνω σε ράγες. Γιατί φέτος, δόξα τω Θεώ, ησυχία δεν έχουν τα κανάλια και δε φαίνεται να έχουν ούτε στο άμεσο μέλλον, οπότε πολλά είναι αυτά που θα συμβούν και κατά συνέπεια θα συζητηθούν.
Κόσμος πάει κι έρχεται, νέα πρόσωπα δοκιμάζονται σε νέους ρόλους, παλιότεροι γνώριμοι επιστρέφουν σε γνωστά λημέρια και κάποιοι αφήνουν στην άκρη κάποιους πειραματισμούς και επιστρέφουν σε δοκιμασμένες και επιτυχημένες επιλογές.

Γι αυτούς λοιπόν συζητάς, γι αυτούς γράφεις, τις κινήσεις τους αναλύεις και παρουσιάζεις. Αλλά όχι μόνο γι αυτούς. Όταν μιλάς για την ελληνική τηλεόραση τότε θα πρέπει να πάρεις απόφαση πως για κάθε λογική συζήτηση υπάρχει ένα παράλογο που θα την συνοδεύει. Ένα θέμα που θα αφορά τις μελλοντικές κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη όσο κι αν αυτές είτε δεν έχουν αποφασιστεί είτε πολύ απλά μένουν καλά κρυμμένες. Πολύ πριν γίνει γνωστό το διαζύγιο της παρουσιάστριας με τον Alpha τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν. Οσο κι αν η ίδια προσπάθησε να πείσει τους επίμονους Πουαρώ του μιντιακού ρεπορτάζ πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι άμεσα, κάτι τέτοιο στάθηκε μάλλον αδύνατο.

eleni_menegaki



Κάθε δεύτερη εβδομάδα ένα τίτλος έρχεται να αναταράξει λίγο παραπάνω τα ήδη ανταριασμένα τηλεοπτικά νερά. Ο τελευταίος ήθελε την Ελένη Μενεγάκη να έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά από δύο ημέρες δημοσιευμάτων που διστακτικά ανέφεραν πως τελικά «άνθρακας ο θησαυρός», το ίδιο το κανάλι μέσω στελεχών του επιβεβαίωνε πως τελικά δεν ισχύει και πως λεφτά για μία τέτοια μεταγραφή δεν υπάρχουν και φυσικά ούτε ενδιαφέρον. Άλλο ένα κεφάλαιο στο παραμύθι «Η τηλεοπτική Οδύσσεια της Ελένης» ολοκληρώθηκε με το επόμενο να αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο λογικά…

Είναι κι αυτό ένα μοναδικό χάρισμα το οποίο πιστώνεται μαζί με πολλά άλλα στην δημοφιλή παρουσιάστρια. Να γοητεύει με τον μύθο που δημιουργείται γύρω της και τον οποίο φυσικά η ίδια ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει. Ο κόσμος που την παρακολουθεί επιθυμεί διακαώς να διαβάζει εσχάτως τα σενάρια επιστροφής της με ενδεχόμενη απομάκρυνση άλλων παρουσιαστριών, με ανάληψη ζωνών όπως η πρωινή, με αστρονομικά ποσά αμοιβής, με πολλά και φανταστικά στοιχεία. Η ίδια από την πλευρά της περιορίζεται σε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είτε με εμπορικό περιεχόμενο είτε με … φιλικό. Επικοινωνία με τους ακόλουθους, πολλά μηνύματα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης και εικόνες χαλάρωσης. Ούτε κουβέντα για τα τηλεοπτικά, ούτε λόγος για επιστροφές ή για συζητήσεις. Μπορεί να έφυγε από την τηλεόραση η Ελένη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άλλαξε κιόλας. Λογικά, ακόμη και την πιθανότητα επιστροφής της θα την διαχειριστεί η ίδια όπως νομίζει. Και δεν θα μαθευτεί το παραμικρό αν η ίδια δεν το προκαλέσει.
 

doukisa_nomikou_moro_milise_png


Η Δούκισσα επιστρέφει στον τηλεοπτικό θρόνο της 
Από το 2017, οπότε και αποσύρθηκε, μέχρι σήμερα η Δούκισσα Νομικού θα πρέπει λογικά να έχει διαβάσει πως για τις περισσότερες εκπομπές θα ήταν παρουσιάστρια. Η ίδια μάταια ξεκαθάριζε πως το βλέμμα της είχε στραφεί στην οικογένειά της. Στα χνάρια του «Μενεγακικού ιού» των δημοσιευμάτων, η όμορφη παρουσιάστρια θα πρέπει να έχει και μία δεύτερη καριέρα, αυτή που θα συνιστούσαν όλα τα σενάρια ανάληψης σόου.
Τελικά ο Νοέμβριος του 2020 ήταν ο μήνας που η Δούκισσα αποφάσισε όντως να επιστρέψει. Θα παρουσιάσει το νέο σόου μεταμορφώσεων στον ΣΚΑΪ από τον Ιανουάριο του 2021 το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη και θα έχει ως περιεχόμενο την μεταμόρφωση κάποιων γυναικών οι οποίες θα αφεθούν σε χέρια ειδικών. Φυσικά η συνεργασία του καναλιού του Νέου Φαλήρου δεν θα μείνει μόνο εκεί καθώς στόχος είναι να επεκταθεί η συνεργασία και σε projects που θα γίνουν μελλοντικά.
 

4b9c4dbecb514ef288f8c551d1b96725-500x500
Κλείσιμο


Εδώ η Τατιάνα, εκεί η Τατιάνα, στον Alpha η Τατιάνα
Από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ, υπήρχαν πληροφορίες για συζητήσεις με το Mega, οι οποίες είχαν γίνει αλλά ήταν πρώιμες. Η σεζόν ξεκίνησε δίχως επισημοποίηση της συνεργασίας, η οποία αν και όπως διέρρευσε είχε μία νέα βάση συζήτησης, την ζώνη 8 με 10 το πρωί, δεν φαίνεται να βρήκε γόνιμο έδαφος. Τι ακριβώς δυσκόλεψε μία συμφωνία, δεν είναι σαφές. Ισως να μην ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή ή ίσως τελικά οι συζητήσεις να ήταν περισσότερο διερευνητικές.

Λίγες εβδομάδες πριν έγινε γνωστό πως η Τατιάνα περνούσε το κατώφλι του Alpha προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας. Πολύ γρήγορα, πολύ εύκολα και με τα δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα, ανακοινώθηκε πως η δημοσιογράφος αναλαμβάνει την ζώνη 11.00 – 13.00 με μία ενημερωτική εκπομπή το «Τ – LIVE», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου. Συνεργάτες δικοί της αλλά και δημοσιογράφοι του σταθμού θα συνδράμουν την προσπάθεια για κατάκτηση της συγκεκριμένης ζώνης με μία συνταγή διαφορετική σε σχέση με όσες εκπομπές προβάλλονται μέχρι στιγμής αλλά και με όσα φαντάζεται κάποιος για μία συνηθισμένη ενημερωτική εκπομπή.
 

meleti


Η Ελεονώρα επιστρέφει «Μεσάνυχτα»
Εχει παρουσιάσει ένα από τα πιο επιτυχημένα τοκ σόους στην ελληνική τηλεόραση. Με υποδειγματικές συνεντεύξεις, με καλεσμένους που δύσκολα κάνουν τηλεοπτική εμφάνιση και με πολλούς τίτλους να συνοδεύουν κάθε εκπομπή της. Δικαιολογημένα λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Alpha συμφώνησαν πως δεν υπάρχει λόγος να απουσιάζουν τα «Μεσάνυχτα» από την ελληνική τηλεόραση γι αυτό και από το 2021 θα επιστρέψουν δριμύτερα. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτό που μένει είναι να συμπληρωθεί η ομάδα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Φυσικά δεν πρόκειται για ανατροπή, όπως λέγεται και γράφεται, καθώς όλα τα σενάρια για διακοπή συνεργασίας της Ελεονώρας με τον Alpha και για δυσκολίες στην σχέση τους ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από τον σταθμό. Οπότε δεν μιλάμε για ανατροπή αλλά για ιδανική εξέλιξη… Ολο αυτό το διάστημα οι δύο πλευρές απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις, να δώσουν απαντήσεις και σε κάθε προσπάθεια να δοθούν κάποιες απαντήσεις ουδέποτε επιβεβαιώθηκε κρίση ή ενδεχόμενο αποχώρησης της παρουσιάστριας από τον Alpha. Οπερ και εγένετο.
 

antelina_barthakoyri


Αντελίνα η Φαλιριώτισσα
Με συνοπτικές διαδικασίες η συνεργασία της με τον Alpha λύθηκε. Το πείραμα δεν πέτυχε και καμία πλευρά δεν έμεινε ευχαριστημένη από αυτή την σχέση. Η αναμονή για το επόμενο βήμα ήταν μεγάλη αλλά η άρνησή της να ενταχθεί σε πάνελ άλλης εκπομπής του σταθμού ήταν η χαριστική βολή. Η ίδια ήθελε να παραμείνει σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά ο σταθμός δεν είχε κάποια εκπομπή να της αναθέσει. Και κάπως έτσι «Φταίμε κι οι δυο που ζούμε χώρια» οπότε ας προχωρήσει και η διαδικασία του διαζυγίου. Είναι γνωστό πως οι τηλεοπτικοί χωρισμοί γίνονται πολύ πιο σύντομα από τους τηλεοπτικούς γάμους και η Αντελίνα Βαρθακούρη συμφώνησε να λυθεί το συμβόλαιό της και να αποχωρήσει.

Δεν πέρασε πολύς καιρό και ο ΣΚΑΪ της πρότεινε συνεργασία σε άλλη βάση. Η σχέση των δύο πλευρών ήταν «ζεστή» εδώ και καιρό. Αλλωστε και ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, παρουσιάζει το «Big Brother» και μελλοντικά θα αναλάβει κι άλλα πράγματα. Η πρόταση του ΣΚΑΪ αφορούσε και τους δύο. Ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, με χαλαρή σκαλέτα και τους δυο τους πρωταγωνιστές, όπως άλλωστε τους είδαμε και πριν από λίγο καιρό στο γνωστό ριάλιτι «Globetrotters» με επικές στιγμές μεταξύ τους… Οι προετοιμασίες γίνονται και η εκπομπή η οποία θα έχει τρίωρη διάρκεια, θα προβάλλεται 2 με 5 Σάββατο και Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Ιανουαρίου του 2021.
 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης