Ένα «κλικ», πολλές επιλογές για ψώνια με άνεση, οικονομία και ασφάλεια

Ένα «κλικ», πολλές επιλογές για ψώνια με άνεση, οικονομία και ασφάλεια

Το ΑΒ Eshop (www.ab.gr) έρχεται τώρα ακόμη πιο κοντά σου, για ό,τι θέλεις, όπου θέλεις και όπως το θέλεις

1_kv

Sponsored Content

Το θέμα είναι να έχεις επιλογές. Να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις, όπου και αν το θέλεις. Όλοι θα το θέλαμε, αλλά πού θα το βρούμε;

Το ΑΒ Εshop έχει την απάντηση: «Εδώ»! Με ένα «κλικ» σε βάζει στον κόσμο των επιλογών, σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές για το σπίτι, για το γραφείο, για τις καθημερινές ανάγκες σου, για την οικογένεια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ σού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές, για μεγαλύτερη οικονομία. Και ευκολία. Και άνεση. Και ασφάλεια. Και εδώ αρχίζουν οι επιλογές που λέγαμε…

3_AB_e-shop_v03_20s-_0-00-08-07___1__2

Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορείς να παραλάβεις τα online ψώνια σου στο σπίτι. Η υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

2_AB_e-shop_v03_20s-_0-00-05-01___1__2
Κλείσιμο

Εναλλακτικά, εσύ μπορείς να κάνεις online τα ψώνια σου, και οι άνθρωποι της ΑΒ να στα ετοιμάσουν και να σε περιμένουν για να τα παραλάβεις από το κατάστημα της επιλογής σου. Αυτή είναι η υπηρεσία «Παραλαβή από το κατάστημα», AB Collect, που καλύπτει ήδη 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα ακόμη περισσότερα.

1_AB_e-shop_v03_20s__0-00-15-16__2

Και αν πάλι βρίσκεσαι σε μεγαλούπολη, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι συχνά ασφυκτικές και ο χρόνος σε πιέζει, το AB Eshop, μέσα από το delivery.gr, σου φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σου σε μόλις 2 ώρες! Η υπηρεσία καλύπτει μια ποικιλία 3.000 προϊόντων και απαιτεί ελάχιστη παραγγελία €25.

Για ό,τι θέλεις και για ό,τι προτιμάς, το ΑB Eshop είναι κοντά σου. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κάθε καλάθι είναι ξεχωριστό, μοναδικό, όπως αυτός που το «γεμίζει». Και αυτή η επιλογή είναι πάντα δική σου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης