Ο έξυπνος τρόπος να κάνεις τα online ψώνια σου

Ο έξυπνος τρόπος να κάνεις τα online ψώνια σου

Πέφτει η νύχτα στην πόλη μας. Όλοι οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους. Κάποιος επαγρυπνά για αυτούς. Κάποιος τους χτυπά το κουδούνι μέχρι τις 10.30μμ. Γιατί όλοι οι κάτοικοι παραγγέλνουν από εκεί. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην πόλη μας!

banner_proto_thema-_1_
Σου θυμίζει ένα γνωστό παιχνίδι; Κι όμως είναι η πραγματικότητα; Ευτυχώς...για όλους εμάς υπάρχουν τα delivery. Για όσα ξέχασα, για όσα δεν πρόλαβα, για τη λιγούρα, για το υλικό που λείπει από τη μαγειρική έμπνευση της στιγμής και για ό,τι τελείωσε. Και φυσικά για την απαγόρευση. Για όλους αυτούς τους λόγους ευτυχώς που ανακάλυψα το ekioskys.gr, που δέχεται παραγγελίες μέχρι τις 22.30.

Είδη περιπτέρου, είδη κάβας, τρόφιμα, μαναβική, είδη οικιακής χρήσης, είδη ατομικής φροντίδας, βρεφικής φροντίδας, καφέ, σνακ και ροφήματα, όλα αυτά τα βρίσκω στο ekioskys.gr και μπορώ να παραγγείλω online από τις 8.30 μέχρι τις 22.30. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 3€ και δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Η παραγγελία μου έρχεται άμεσα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Τα online supermarkets και mini markets έρχονται να καλύψουν αυτό το κενό.

  1. Παραγγέλνεις και μετά τις 9μμ. Αν μάλιστα παραγγείλεις από το ekioskys.gr θα παραλάβεις το ίδιο βράδυ!
  2. Δεν χρειάζεται να κουραστείς φορώντας τις φόρμες σου για να πεταχτείς στο δίπλα στενό όπου θα βρεις τα αγαπημένα σου κρουασάν. Μπορείς με μερικά κλικ να τα παραγγείλεις και να έρθουν αυτά σε σένα. Ευτυχώς γιατί υπάρχει και η βραδινή λιγούρα που είναι ακατανίκητη!
  3. Μπορείς να επιλέξεις τα πάντα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σου. Άρα, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος σε βολεύει να κάνεις τα ψώνια σου. Η ευκολία το βράδυ, μετά από μία κουραστική μέρα, είναι σπουδαία υπόθεση!
  4. Γλυτώνεις το συνωστισμό και τις ατελείωτες ουρές στα ταμεία. Και ειδικά στο κλείσιμο γίνεται πάντα χαμός μιας και όλοι τρέχουν να προλάβουν. Τώρα που οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται περισσότερο από ποτέ, παράγγειλε καλύτερα από το σπίτι σου…!
  5. Μπορείς να παραγγείλεις 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν. Στο ekioskys.gr μάλιστα οι παραδόσεις γίνονται μέχρι 10.30μμ.
  6. Δεν κουβαλάς, δεν ξοδεύεις βενζίνη για τη μετακίνηση και το πιο σημαντικό δεν ψάχνεις για parking στην επιστροφή. Ας το παραδεχτούμε το βράδυ το να βρεις πάρκινγκ θέλει τύχη βουνό!
  7. Πληρώνεις όπως θες και με ασφάλεια (πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή αντικαταβολή).
  8. Είναι ευκολότερο να συγκρίνεις προϊόντα ενώ πολύ εύκολα μπορείς να ενημερωθείς για το ποια προϊόντα βρίσκονται σε προσφορά ώστε να τα προτιμήσεις!!!
  9. Μπορείς να αποθηκεύσεις τις προηγούμενες αγορές σου καθώς και τα αγαπημένα σου προϊόντα ώστε την επόμενη φορά να δημιουργείς το καλάθι σου ακόμα πιο γρήγορα!



Κάπως έτσι μια νέα μέρα ξημερώνει στην πόλη μας! Κι αν δεν βρήκες τους «κακούς» τη νύχτα δεν πειράζει. Αρκεί που βρήκες που να κάνεις τα online ψώνια σου :) !!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης