Κορωνοϊός: Στη μάχη της πανδημίας οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές

Κορωνοϊός: Στη μάχη της πανδημίας οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές

Στελέχη μεγάλων ομίλων ιδιωτικών κλινικών υπογραμμίζουν πως βρίσκονται στο πλευρό του υπουργείου Υγείας και της κοινωνίας σε αυτό τον ιδιότυπο πόλεμο απέναντι στη νόσο Covid-19 - Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος δεν μας εκπροσωπεί, λένε χαρακτηριστικά

idiwtikes_klinikes
Στη μάχη της αντιμετώπισης της πανδημίας είναι έτοιμες να ριχτούν οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, ανταποκρινόμενες στην έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις κλίνες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, οι οποίες όλο και λιγοστεύουν, φέρνοντας στα όριά του το ΕΣΥ.

Στελέχη μεγάλων ομίλων ιδιωτικών κλινικών υπογραμμίζουν πως βρίσκονται στο πλευρό του υπουργείου Υγείας και της κοινωνίας σε αυτό τον ιδιότυπο πόλεμο απέναντι στη νόσο Covid-19.

Και προσθέτουν: «Είμαστε στη διάθεση του υπουργείου Υγείας και θα τηρήσουμε στο ακέραιο όλες τις συμφωνίες που έχουμε κάνει, ενώ παράλληλα είμαστε έτοιμοι να πράξουμε ό,τι μας ζητηθεί επιπλέον».

«Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος των ιδιωτικών κλινικών δεν μας εκπροσωπεί, ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά» καταλήγουν τα ίδια στελέχη, «φωτογραφίζοντας» τον Γρηγόρη Σαραφιανό.

Ήδη, στη Θεσσαλονίκη επιτάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας δύο ιδιωτικές κλινικές (Γενική Κλινική Λυσίμαχος και Euromedica Θεσσαλονίκης).

Την ίδια ώρα, πηγές του υπουργείου Υγείας σημείωναν ότι στη διάθεση του υπουργείου  και της κοινωνίας βρίσκονται οι μεγάλες κλινικές, οι εκπρόσωποι των οποίων φέρονται να στέλνουν μήνυμα στην πολιτική ηγεσία ότι θα τηρήσουν στο ακέραιο όλες τις συμφωνίες, με αφορμή το θέμα με την επίταξη μικρών κλινικών που έχει προκύψει στην Θεσσαλονίκη.
Η απόφαση για την επίταξη  ισχύει από τη δημοσίευσή της και για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δραματική η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Επίταξη δυο ιδιωτικών κλινικών από το υπ. Υγείας

Πέθανε από κορωνοϊό ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης