Χανιά: Οι κάμερες αποκάλυψαν τον Αλβανό ληστή σούπερ μάρκετ

Χανιά: Οι κάμερες αποκάλυψαν τον Αλβανό ληστή σούπερ μάρκετ

Είχε διαρρήξει κι ένα σπίτι λίγες μέρες πριν διαπράξει την ένοπλη ληστεία

Xania-listis
Όπως αναμενόταν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αξιοποιήσουν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από το σούπερ μάρκετ στο κέντρο των Χανίων και να περάσουν χειροπέδες στον 30χρονο Αλβανό ο οποίος το λήστεψε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο δράστης είχε καταγραφεί να ελέγχει επί αρκετή ώρα τον περιβάλλοντα χώρο ώσπου να εισβάλλει στο κατάστημα, όπου ακινητοποίησε με την απειλή όπλου μια υπάλληλο ζητώντας τα χρήματα. Αφού άδειασε το δικό της ταμείο, απείλησε με το όπλο και μια δεύτερη υπάλληλο που δεν είχε αντιληφθεί ότι γινόταν ληστεία και άρπαξε χρήματα και από το δικό της ταμείο. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή παίρνοντας συνολικά περίπου 1.000 ευρώ.

Όμως, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του και τον εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του, όπου τον συνέλαβαν και βρήκαν μέρος από τα κλεμμένα χρήματα, τα ρούχα και τη μάσκα που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία, καθώς και το πιστόλι με το οποίο απείλησε τις δυο γυναίκες.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης που συνεχίζεται, προέκυψε ότι την περασμένη Δευτέρα ο 30χρονος είχε διαρρήξει ένα σπίτι σε περιοχή του Δήμου Χανίων και είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Ο αλλοδαπός κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για ληστεία, κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.


Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στην Αμοργό: Βρέθηκε κρεμασμένος στην εργασία του

Στεφάν Μπανσέλ: Το δύστροπο αφεντικό της Moderna που την οδήγησε στον θρίαμβο

ΠΟΥ: Φόβοι για τρίτο κύμα πανδημίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης