Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Σε ΦΕΚ νέα προκήρυξη για φορείς - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Σε ΦΕΚ νέα προκήρυξη για φορείς - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου

asep-eisodos-kontino
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η 4Ε/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ  που αφορά στην πλήρωση δεκατεσσάρων  θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επτά  θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και δύο  θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 3 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέτσας: Σε τρεις φάσεις η άρση του lockdown - Πρώτα τα σχολεία, μετά λιανεμπόριο και εστίαση

GNTM: Πολύ… πικρός ο καφές για το μοντέλο που αποχώρησε

Γκάλοπ Opinion Poll: 18,7 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης