Βοιωτία: Έκλεψε ορείχαλκο από εργοστάσιο

Βοιωτία: Έκλεψε ορείχαλκο από εργοστάσιο

Τον διέθετε προς πώληση με 1,80 ευρώ το κιλό - Ένας άλλος στην Τρίπολη εκτός από χαλκό έκλεβε και κρέας

Boiwtia-klopi-oreixalkos
Να βγάλει «μεροκάματο» πουλώντας σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων τις λάμες ορείχαλκου συνολικού βάρους 70 κιλών, τις οποίες είχε κλέψει από τους χώρους ενός εργοστασίου στην περιοχή του Διστόμου στη Βοιωτία φιλοδοξούσε ένας αλλοδαπός.

Του χάλασαν τα σχέδια, όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και βρήκαν στον χώρο των αποσκευών τα δύο σακιά που περιείχαν τον κλεμμένο ορείχαλκο, ο οποίος πωλείται προς 1,80 ευρώ το κιλό! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κλοπή.

Έκλεβε χαλκό και… κρέας στην Τρίπολη!

Πέντε διαρρήξεις που είχαν γίνει από τις 19 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου σε αποθήκες στην Τρίπολη και σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ένας 34χρονος Έλληνας, που τις διέπραξε, μαζί με άγνωστους συνεργούς του.

Οι δράστες είχαν κλέψει μεταξύ άλλων ποσότητες χαλκού, μπαταρίες οχημάτων, δύο κουλούρες γαλβανιζέ συρματοπλέγματος βαρέως τύπου, αλλά και ποσότητες… κρέατος και αγροτικά προϊόντα! Η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Ειδήσεις σήμερα

2.835 νέα κρούσματα - 766 στη Θεσσαλονίκη και 612 στην Αττική

Ιστορική ανακάλυψη στην Αίγυπτο: Στο «φως» 100 άθικτες σαρκοφάγοι (Δείτε φωτογραφίες)

Τραγωδία στου Ρέντη: Σύζυγος αστυνομικού σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό όπλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης