Πτολεμαΐδα: Συζητούσε με τη φίλη του και έπεσε από το μπαλκόνι

Πτολεμαΐδα: Συζητούσε με τη φίλη του και έπεσε από το μπαλκόνι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος μετά την πτώση του από ύψος 6-7 μέτρων το βράδυ της Κυριακής

ptolemaida
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος γιος συνδικαλιστή τής Δ.Ε.Η. ο οποίος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πτολεμαΐδα, το βράδυ της Κυριακής, την στιγμή που μιλούσε με μία φίλη του. Η πτώση του αποδείχθηκε ατύχημα, καθώς ο άτυχος νεαρός έκανε να ακουμπήσει στα κάγκελα του μπαλκονιού που είναι χαμηλά και έχασε την ισορροπία του πέφτοντας από ύψος έξι- επτά μέτρων στην σκεπή του διπλανού σπιτιού!

Σε κατάσταση σοκ, η κοπέλα με την οποία συζητούσε ο 18χρονος όταν έγινε το κακό, έβαλε τις φωνές και οι γείτονες έσπευσαν να καλέσουν βοήθεια. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι ωστόσο δυσκολεύτηκαν να φτάσουν με το φορείο στο σημείο όπου είχε πέσει ο νεαρός στη σκεπή, καθώς είχε υγρασία και τα κεραμίδια γλιστρούσαν επικίνδυνα.

Τη λύση έδωσε ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από σκεπές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr. Εκείνος ανέβηκε προσεκτικά στη στέγη, ξήλωσε κάποια κεραμίδια και άνοιξε διάδρομο για τους πυροσβέστες που κατάφεραν να φτάσουν στον άτυχο 18χρονο, να τον βάλουν στο φορείο και να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο “Μποδοσάκειο” νοσοκομείο. Εκεί, νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι, την πλάτη και τον κορμό και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Πηγή φωτογραφίας: e-ptolemeos


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ιβάνκα προτρέπει τον πατέρα της να αποδεχθεί την ήττα γιατί έχει βάλει στο μάτι την προεδρία»

Σχεδόν 59.000 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των ΗΠΑ!

Κύμα αντιδράσεων για την ανάρτησή Πολάκη - «Πονοκέφαλος» στον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης