Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν 10.000 ευρώ από το φορτηγό γνωστού τους

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν 10.000 ευρώ από το φορτηγό γνωστού τους

Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης - Έκλεψαν 20.000 ευρώ από σπίτι στο Αγρίνιο

astynomia_peripoliko
Σοκ έπαθε ένας άνδρας, που έκανε το λάθος να κρατάει κρυμμένο επί πολλές ημέρες κάτω από το κάθισμα του Ι.Χ. φορτηγού του στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας έναν πραγματικό θησαυρό σε μετρητά, όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά.

Όπως ανέφερε το θύμα στην καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια Λευκάδας, άγνωστοι του έκλεψαν το ποσό των 10.000 ευρώ στο διάστημα από τις 18 Οκτωβρίου ως την Παρασκευή. Από την εξέταση του φορτηγού, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης!

Οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν αμέσως σε άτομα του περιβάλλοντος του θύματος και, με την βοήθεια των συναδέλφων τους του τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν ως δράστες έναν άνδρα και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή.

Έκλεψαν φάκελο με 20.000 ευρώ στο Αγρίνιο:

Εξιχνιάστηκε η κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχαν κλέψει διαρρήκτες από ένα σπίτι στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της 12 ης Οκτωβρίου, αλλά παραμένουν άφαντοι και οι δράστες και τα 20.000 ευρώ που είχαν βρει μαζί με δύο βιβλιάρια καταθέσεων και μια ταυτότητα, μέσα σε έναν φάκελο στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού! Οι δυο Έλληνες ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και των Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα

Όλα τα νέα μέτρα - Τι αλλάζει από το πρωί της Τρίτης - Μάσκα παντού, λουκέτο στην εστίαση και τηλεργασία

Νέα Navtex από την Τουρκία για το Oruc Reis λίγο μετά το φονικό σεισμό

Κορωνοϊός: Κλείνουν εστίαση, ψυχαγωγία, άθληση σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης