Τραγωδία στη Ρόδο: Ελεύθερος ο χειριστής του σκάφους - Κρίσιμες ώρες για τον 15χρονο

Τραγωδία στη Ρόδο: Ελεύθερος ο χειριστής του σκάφους - Κρίσιμες ώρες για τον 15χρονο

 Τι είπε ο διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου στο protothema.gr για την κατάσταση του 15χρονου -  Ελεύθερος ο 51χρονος χειριστής μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα 

IMG_7Σ194-744x531
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 15χρονο Βρετανό ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Ρόδου μετά το μοιραίο όπως αποδείχθηκε θαλάσσιο σπορ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αδερφού του και της ξαδέρφης του ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα.

O Διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου, Γρηγόρης Ρουμάνης μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε για την κατάσταση της πορείας του 15χρονου αγοριού που βρίσκεται σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ρόδου.

«Έχουμε δύο νεκρά παιδιά. Ένα αγοράκι 13 ετών και την ξαδερφούλα του ηλικίας 15 ετών. Χθες το μεσημέρι , μας έφεραν στο νοσοκομείο το τρίτο παιδί ηλικίας 15 ετών ,ο οποίος είναι αδερφός του 13χρονου που έφυγε από τη ζωή και ξάδερφος του 15χρονου κοριτσιού, που επίσης έφυγε από τη ζωή. Αμέσως κρίναμε απαραίτητη τη διακομιδή του αγοριού στο χειρουργείο. Ελέγχθηκε από μια ομάδα γιατρών και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είναι σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Είμαστε στο πρώτο δύσκολο 48ωρο της νοσηλείας του και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του», επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Ρουμάνης.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα με εντολή της Εισαγγελέως Ρόδου, ο 51χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου και ιδιοκτήτητης της εταιρίας θαλασσίων σπορ στην περιοχή της Λίνδου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να συγκεντρωθεί το απαραίτητο υλικό και οι μαρτυρίες που απαιτούνται για την υπόθεση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πει νωρίτερα στους λιμενικούς, ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι το κακό έγινε εξαιτίας των απότομων ριπών ανέμου που χτύπησαν αρχικά το σκάφος και στη συνέχεια το αλεξίπτωτο που τραβούσε με τα τρία παιδιά.

Η Εισαγγελέας, προκειμένου να αποφασίσει , διέταξε πάντως πριν από λίγη ώρα περαιτέρω έρευνα.

IMG_7196
Κλείσιμο




Σημειώνεται τα παιδιά είχαν έρθει με τους γονείς τους από την πόλη Kettering της Βρετανίας στη Ρόδο για διακοπές πριν από μερικές μέρες. Τα τρία παιδιά έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε νεκρά τα δύο αδελφάκια στο νοσοκομείο της Ρόδου ενώ το τρίτο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: dimokratiki και rodiaki

Ειδήσεις σήμερα: 

Η επέλαση του κορωνοϊού πιέζει τα νοσοκομεία: Αγγίζουν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι, 119 οι διασωληνωμένοι

Οι νέες αλλαγές στον χάρτη του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Σε lockdown Ιωάννινα και Σέρρες

Προς επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης