Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στην Κάτω Αχαΐα

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στην Κάτω Αχαΐα

Οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι και στο σώμα με ένα...  γυάλινο μπουκάλι, ένα ξύλο και την λαβή ενός αιχμηρού αντικειμένου

astynomia_peripoliko
Το ενδεχόμενο να ήταν οι οικονομικές διαφορές από τα έσοδα που είχαν από την διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού, εξετάζουν οι αστυνομικοί για την αιματηρή επίθεση έξι αλλοδαπών σε έναν ομοεθνή τους, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Κάτω Αχαΐα.

Οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι και στο σώμα με ένα... γυάλινο μπουκάλι, ένα ξύλο και την λαβή ενός αιχμηρού αντικειμένου, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά από έναν πολίτη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Δυτικής Αχαΐας και τρεις από τους έξι αλλοδαπούς συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, δυο από αυτούς βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα. Στα σπίτια τους και στην κατοχή του ενός κατασχέθηκαν 80 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις ομοεθνείς τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η επέλαση του κορωνοϊού πιέζει τα νοσοκομεία: Αγγίζουν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι, 119 οι διασωληνωμένοι

Οι νέες αλλαγές στον χάρτη του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Σε lockdown Ιωάννινα και Σέρρες

Προς επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης