Βέροια: «Ζέσταινε» την κοκαΐνη στον... φούρνο μικροκυμάτων

Βέροια: «Ζέσταινε» την κοκαΐνη στον... φούρνο μικροκυμάτων

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων 29 «φιξάκια» κοκαΐνης των 0,9 γραμμαρίων, το καθένα έτοιμα για διακίνηση, άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων

Veroia-kokaini
Μέσα στον... φούρνο των μικροκυμάτων είχε κρύψει 37χρονος τα ναρκωτικά που διακινούσε σε χρήστες στην Βέροια, ωστόσο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ερεύνησαν στο σπίτι του «μυρίστηκαν» την κρυψώνα, εντόπισαν το παράνομο εμπόρευμα και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα του 37χρονου στην Βέροια, αλλά χρειάστηκε να εντοπίσουν την κατοικία του στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης για να τον βάλουν στο χέρι. Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων 29 «φιξάκια» κοκαΐνης των 0,9 γραμμαρίων το καθένα έτοιμα για διακίνηση, άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων.

Μαζί με τα συνολικά 84,1 γραμμάρια κοκαΐνης και την κάνναβη, κατασχέθηκαν και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κοκαΐνης και σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Ειδήσεις σήμερα

Το Παρίσι ανακαλεί τον πρέσβη στην Άγκυρα - Μακρόν: Επικίνδυνη η πολιτική Ερντογάν

Ασύλληπτο θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Από τον Σεπτέμβριο αγνοείται πατέρας τριών παιδιών - «Βρήκαμε κλήσεις από φίλο του»

Τα κατάφερε κι επέστρεψε στο αφεντικό του ο σκύλος που μαχαιρώθηκε στη Νίκαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης