ΘΕΜΑ 104.6: Με εκπλήξεις η πρώτη και η τελευταία πεντάδα στο γκάλοπ για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΘΕΜΑ 104.6: Με εκπλήξεις η πρώτη και η τελευταία πεντάδα στο γκάλοπ για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή των ακροατών - Η κλήρωση των δώρων θα γίνει σήμερα Παρασκευή

thema
Με αξιοσημείωτη συμμετοχή και πολλές εκπλήξεις στην κατάταξη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης το διαδικτυακό γκάλοπ του ΘΕΜΑ Radio 104.6 για τους δημοφιλέστερους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι πασοκογενείς έχουν ισχυρή επιρροή πλέον στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που είναι λογικό με δεδομένη τη διεύρυνση της εκλογικής δύναμης του κόμματος με τη μετακίνηση προς αυτό παλαιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν ο Πάνος Κουρουμπλής και ο Θάνος Μωραίτης, ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν άλλα δύο στελέχη με πολιτική καταγωγή από το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Ο Γιάννης Ραγκούσης (8ς) και ο Χρήστος Σπίρτζης (10ος).

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν στελέχη με μεγάλη απήχηση στον ευρύτερο χώρο, που καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο ιδιαίτερα προβεβλημένος αυτή την περίοδο, λόγω της κριτικής που ασκεί στην ηγεσία, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην τρίτη θέση, η ανερχόμενη Έφη Αχτσιόγλου στην τέταρτη θέση και ο πάντα θορυβώδης και εκφραστής ενός κομματιού του κόμματος, που θέλει σκληρή αντιπολίτευση, Παύλος Πολάκης στην πέμπτη θέση.

Ακολουθεί ο Ανδρέας Ξανθός, ιδιαίτερα συμπαθής λόγω της μετριοπάθειας, με την οποία πολιτεύεται, ενώ ο Ρένα Δούρου πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, πιθανόν έχοντας ανεβάσει τις μετοχές της μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερη χωρίς εγγυήσεις για την τραγωδία στο Μάτι.

Στην ένατη θέση βρέθηκε ο εκπρόσωπος τύπου και με ήπιο προφίλ Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην ενδέκατη θέση σκαρφάλωσε ο Νίκος Παππάς, παρά τον εσωκομματικό και άλλο πόλεμο, που δέχεται εσχάτως και στη δωδέκατη θέση ο Νίκος Φίλης, που έχει διαχρονικά υψηλό κύρος εντός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Κλείσιμο
Ακολουθούν δύο στελέχη της νεώτερης γενιάς, τα οποία εμπιστεύεται ιδιαίτερα ο Αλέξης Τσίπρας: Ο Κώστας Ζαχαριάδης και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Παραδόξως στην 15η θέση, αρκετά χαμηλά δηλαδή για τα δεδομένα του, βρέθηκε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ η ίδια απορία υπάρχει και για την γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Όλγα Γεροβασίλη, που ακολουθεί στην 16η.

Στις τελευταίες θέσεις κυριαρχούν στελέχη της παλαιάς γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, με μόνη εξαίρεση την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που βρέθηκε στην 18η θέση.

Ο Γιάννης Δραγασάκης κατετάγη μόλις 17ος , ο Νίκος Βούτσης στην 19η θέση με τους Γιώργο Κατρούγκαλο, Πάνο Σκουρλέτη και Αλέκο Φλαμπουράρη να αποτελούν την τελευταία τριάδα.

Η κλήρωση για τα δέκα δώρα

Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν και το ενδιαφέρον για την κλήρωση των δώρων, που προέβλεπε η διαδικασία, αφήνοντας τα στοιχεία τους στο σχετικό αρχείο. Πρόκειται για τα εξής δώρα:

· Ένα τετραήμερο στο ξενοδοχείο Ναϊάδες στη λίμνη Πλαστήρα. καλάθια με προϊόντα της Ηπείρου, προσφορά του AcheloosValleyHouse, ένα κατάλυμα AIRBNB στην κοιλάδα του Αχελώου που ανοίγει σύντομα τις πόρτες του.

· Δύο γεύματα στην ταβέρνα «Μπάμπης» (Λ. Αμφιθέας 71, Παλαιό Φάληρο), για τέσσερα άτομα το καθένα.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης γίνονται γνωστά την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τη συχνότητα του ΘΕΜΑ 104.6 (στο τέλος της εκπομπής Πρωινές Διαδρομές στις 9πμ) και τη σελίδα του ραδιοφώνου στο Facebook https://www.facebook.com/radiothema
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης