Ένωση Αποστράτων: Ευχές στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

Ένωση Αποστράτων: Ευχές στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

«Ευχόμαστε από καρδιάς τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛΑΣ να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας στους Έλληνες με την ίδια επιτυχία που το κάνουν μέχρι σήμερα», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση

peripoliko-xrisothiras-arthro
Με αφορμή την εορτή του Αγίου Αρτεμίου την Τρίτη, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εύχεται σε όλα τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Η Ε.Α.Α.Σ έχοντας μέλη της, χιλιάδες αποστράτους της Αστυνομίας και της Χωροφυλακής γιορτάζει σήμερα μαζί τους τον προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο.
Ευχόμαστε από καρδιάς τα εν ενεργεία στελέχη της ΕΛΑΣ να συνεχίσουν να επιτελούν το ύψιστο έργο της διατήρησης του αισθήματος της ασφάλειας στους Έλληνες με την ίδια επιτυχία που το κάνουν μέχρι σήμερα.

Τους συγχαίρουμε και στεκόμαστε δίπλα τους, αναγνωρίζοντας ότι με πενιχρά μέσα και απολαβές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, προάγουν αποφασιστικά το αγαθό της ασφάλειας και συμβάλλουν μεθοδικά στην κοινωνική ευημερία των πολιτών».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: «Κόκκινος συναγερμός» μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων - Οι ηλικίες 18-39 «νούμερο ένα» μεταδότης

Κορωνοχρέη: Ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία για να μπουν στις 120 δόσεις

Συγκλονίζει η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου, που πάσχει από λευχαιμία: «Σηκωθείτε και παλέψτε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης